Press "Enter" to skip to content


White Lions

Ο μύθος των Λευκών Lions ήταν διαδεδομένη στις χώρες της Αφρικής λαογραφία για αιώνες. Σύμφωνα με το μύθο, τα λευκά λιοντάρια θα γεννιόταν κάθε 100 χρόνια φέρνοντας χαρά και ευτυχία σε όλους όσους τους μάρτυρες. Ξαφνικά, δύο λευκό λιοντάρι cubs σε απορρίματα από τρεις βρέθηκαν το 1975 και το 1976 άλλο ένα λιονταράκι βρέθηκε κοντά στο Timbavati. Τα λευκά λιοντάρια είναι σπανιότερα από τις λεοπαρδάλεις χιόνι των Ιμαλαΐων και το μόνο μέρος όπου έχουν υλοποιηθεί μετά από αιώνες στην περιοχή Timbavati που βρίσκεται στα σύνορα του Εθνικού Πάρκου Kruger στη Νότια Αφρική.

Timbavati είναι ένα τετράγωνο περιοχή μίλι 200 ​​που υπάρχει στο Lowveld της Βόρειας επαρχίας της Αφρικής, περίπου 350 μίλια βόρεια ανατολικά του Γιοχάνεσμπουργκ. Το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Timbatvati είναι ότι οι άνθρωποι δεν έχουν επηρεαστεί με οποιοδήποτε τρόπο από την αρχή του χρόνου.

Οι Τρεις Cubs

Τα τρία μικρά που βρέθηκαν το 1975 ονομάστηκαν Temba »που σημαίνει ελπίδα στη γλώσσα των Ζουλού, το λιονταράκι κορίτσι που ονομάστηκε« Tombi »και η κανονική καστανόξανθο χρωματιστό αρσενικό cub ονομάστηκε« Vela »που σημαίνει έκπληξη σε Ζουλού. Παρά το γεγονός ότι, Vela έμοιαζε με ένα κανονικό λιοντάρι, ήταν ετερόζυγη έννοια ότι μετέφερε επίσης τα άσπρα γονίδια. Το νεογνό βρέθηκε το 1976 ονομάστηκε «Phuma» που σήμαινε «έξω από τα συνηθισμένα» στη γλώσσα των Ζουλού. Δυστυχώς, Phuma δεν κατάφερε να επιβιώσει η οποία έκανε την πολύ ανήσυχη για Temba και Tombi της επιβίωσης conversationalists.

Αναγκαστική αιχμαλωσία

Καθώς τα λευκά λιοντάρια ήταν πολύ σπάνια, έχουν αφαιρεθεί από το φυσικό τους περιβάλλον σε αιχμαλωσία προγράμματα αναπαραγωγής στη Νότια Αφρική και κρατήθηκαν σε ζωολογικούς κήπους ή σε τσίρκα. Αυτό έγινε με την πρόθεση της εξοικονόμησης τα λευκά λιοντάρια από διώκονται και, στη συνέχεια, τελικά, την εξαφάνιση. Δυστυχώς, όλα τα λευκά λιοντάρια σήμερα διατηρούνται σε αιχμαλωσία. Αναγκάστηκαν μακριά από τις πατρίδες τους και έχουν εξαφανιστεί στην άγρια ​​φύση για 12 χρόνια τώρα.

Δυστυχώς, η παρέμβαση του ανθρώπου στο χειρισμό των λευκών λιονταριών πάρα τίθεται υπό αμφισβήτηση. Το 2006, δύο καστανόξανθο χρωματιστά λιοντάρια γέννησε δύο άσπρα cubs λιοντάρι σε ένα ιδιωτικό καταφύγιο στο αποθεματικό Timbavati αλλά τα μικρά έχασαν τη ζωή τους σε μια-δυο εβδομάδες και ο θάνατος τους έχει κατηγορηθεί για την ανθρώπινη παρέμβαση.

White Lions Γεγονότα

Τα λευκά λιοντάρια έχουν σήμερα ταξινομηθεί ως «Panthera leo» κάτω από την γενική κατάταξη των ειδών. Αυτή η κατάταξη είναι πιθανό να αλλάξει μετά την γενετική έρευνα μπορεί να αποκαλύψει τη σημαντική αιτία για την υπο-ειδογένεσης αυτού του σπάνιου φαινότυπο. Το γενετικό δείκτη που κάνει ένα λευκό λιοντάρι δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα.

Τα λευκά λιοντάρια δεν είναι αλμπίνο ως μελάγχρωση είναι παρούσα η οποία είναι εμφανής στα μάτια, τα χείλη και τα μαξιλάρια πόδι. Αυτή η κατάσταση ονομάζεται leucism όπου υπάρχει απώλεια της μελάγχρωσης του δέρματος και της γούνας με κανονικό χρώμα στο μάτι η οποία είναι παρούσα στα λευκά λιοντάρια. Ωστόσο, το μυστήριο ως προς το γιατί αυτή η κατάσταση φαίνεται μόνο στα λιοντάρια της περιοχής Timbavati δεν έχει ακόμα επιλυθεί.

Περαιτέρω, έχει προταθεί ότι τα λευκά λιοντάρια είναι επιστημονικά κατώτερα από απλούς λιοντάρια καστανόξανθο και, επίσης, ότι η λευκή λιοντάρια δεν μπορεί να επιβιώσει στην άγρια ​​φύση καθώς δεν έχουν καμουφλάζ. Ωστόσο, αυτές οι θεωρίες δεν έχουν δοκιμαστεί επιστημονικά ακόμη.

White Lions και της Αφρικής Πεποιθήσεις

Οι Αφρικανοί έχουν πάντα στράφηκε προς τη φύση για την πνευματική σημάδια. Η άφιξη των λευκών λιονταριών σηματοδότησε την εκπλήρωση μιας αρχαία προφητεία που προσδιορίζονται αυτά τα μεγαλοπρεπή πλάσματα σαν αγγελιοφόροι από το Θεό. Timbavati έχει αναγνωριστεί ως ένα ιερό χώρο από τις αφρικανικές βασιλιάδες έλατα αιώνες και το όνομα του τόπου τους αρχαίους μέσα Shangaan γλώσσα, «ο τόπος όπου τα λιοντάρια αστέρι κατέβηκε από τους ουρανούς». Οι Αφρικανοί εξηγήσει τη μυστηριώδη λευκό χρώμα από τα λιοντάρια ως «καθαρότητα και φώτιση» στην πνευματική άποψη. Για να τους τα λευκά λιοντάρια αντιπροσωπεύουν καθαρό φως του ήλιου, πέρα ​​από κάθε χρώμα, το θρήσκευμα, το φύλο ή τη φυλή. Τα λευκά λιοντάρια είναι ένα μέρος του υπέροχου εικονίδιο για τη Νότια Αφρική.

Το μέλλον του White Lions

Το Παγκόσμιο White Lion Εμπιστοσύνη Προστασίας ιδρύθηκε από τη Linda Tucker το 2002 με την αποστολή να προστατεύσει τα λιοντάρια τους εαυτούς τους, αλλά και για την προστασία των αυτοχθόνων γνώση που κατέχει τα ιερά. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους και να συμβάλλουν, αν επιθυμείτε.