Press "Enter" to skip to content


Dog Κοστούμια αποκριών – Συμβουλές Ασφάλειας

Σκύλος κοστούμια αποκριών έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα το παρελθόν αρκετά χρόνια. Μερικές οικογένειες ήθελαν να έχουν το σκυλί τους μαζί τους, ενώ τέχνασμα-ή-θεραπεία για λόγους ασφαλείας, αλλά γιατί να μην φόρεμα φίλων σας επάνω για αποκριές και να του επιτρέψουν να ενταχθούν στην διασκέδαση, αρκεί να κρατήσει το σκυλί ασφαλείας Απόκριες στο μυαλό, φυσικά. Αν οι γείτονές σας όπως τα σκυλιά και κυνικός ο φίλος σας είναι καλά εκπαιδευμένοι, μπορεί να είναι μια οικογενειακή εκδήλωση.

Πολλά σκυλιά, ιδιαίτερα εκείνοι που συνηθίζουν να φορούν σκυλάκι ένδυσης, όπως και η προσοχή που παίρνουμε όταν μεταμφιέζονται, αλλά κάποιοι δεν το κάνουν. Εκείνοι που δεν μπορεί να πάρει τόνισε.

Πειθώ Συμβουλές για Φορώντας ένα κοστούμι

1 .Μην περιμένετε μέχρι Απόκριες νύχτα για να βάλει κοστούμι αποκριών του σκύλου σας σε. Ξεκινήστε μια-δυο εβδομάδες πριν. Χρησιμοποιήστε μεταχειρίζεται για να τον παρακινήσει.

2 Ας φίλε όσφρηση σας γύρω από το κοστούμι, που κρέμεται από πάνω του για λίγα δευτερόλεπτα? να του δώσει μια απόλαυση και τον έπαινο. Κάνετε αυτό μερικές φορές κάθε μέρα αφήνοντας σε περισσότερο κάθε χρόνο.

3. Βάλτε το κοστούμι για αυτόν, χαλαρά, και επαναλαμβάνω αυτό που έχετε κάνει στις παραπάνω οδηγίες. Ένα λεπτό ή έτσι στην πρώτη και στη συνέχεια σταδιακά να διαρκέσει περισσότερο προσαυξήσεων, συνδυάστε το με άφθονο απολαύσεις και τα μέρη του επαίνου.

4 Εάν καλύτερος φίλος σας παίρνει αγχωμένος και ανήσυχος, και δεν αρέσει η ιδέα κοστούμι, ξεχάστε το. Ένα απλό σκυλάκι t-shirt, Απόκριες γιακά ή μπαντάνα μπορεί να είναι μια καλύτερη εναλλακτική λύση.

Dog Κοστούμια αποκριών – Συμβουλές Ασφάλειας

1 Η σωστή τοποθέτηση του είναι σημαντικό – δεν θα πρέπει να είναι ασφυκτικά.

2 Αποφύγετε εμποδίζουν την αναπνοή, την ακοή, την όραση, την κυκλοφορία ή αποφλοίωση.

3. Το κοστούμι δεν θα πρέπει να οδηγήσει σε υπερθέρμανση.

4 Το κοστούμι πρέπει να ελέγχονται για πράγματα που μπορεί να είναι δηλητηριώδη ή που μπορεί να πνιγούν σκυλάκι σας.

6. Ένα σκυλί δεν θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να εγκαταλείπονται αφύλακτες όταν φοράει ένα κοστούμι.

7 Αφαιρέστε λαστιχάκια.

Ασφάλεια στις Απόκριες – Μέσα στο σπίτι

1 Να είστε προσεκτικοί ότι το κατοικίδιο ζώο σας δεν τρέχει έξω από την πόρτα, ενώ είστε τείνουν να εξαπατήσει ή treaters.

2 Είναι μια καλή ιδέα να έχουμε ένα ανακλαστήρα στο σκυλί σας? μπορεί να τον σώσει από χτύπημα από ένα αυτοκίνητο, εάν παίρνει χαλαρά.

3. Έχετε ID στο σκυλί σας ακριβώς σε περίπτωση που δεν πάρει χαλαρά.

4 Αν ο σκύλος σας είναι ένα αγοράκι νευρικό και πραγματικά δεν είναι ένα ζώο συμβαλλόμενων μερών, θεωρούν κρατώντας τον σε ένα λουρί, crated ή σε άλλο δωμάτιο, ενώ τέχνασμα ή treaters έρχονται στην πόρτα.

6. Καραμέλα και περιτυλίγματα θα είναι παντού στις Απόκριες, αλλά θα πρέπει να φυλάσσονται μακριά από τα κατοικίδια ζώα. Ένα παιχνίδι μασήματος ή μια θεραπεία σκύλων θα πρέπει να τον κρατήσει ικανοποιημένη έτσι ώστε να μην αισθάνονται ότι είναι αποκλεισμένες.

Ασφάλεια στις Απόκριες – Έξω

1 Μην αφήνετε το σκύλο σας έξω στις Απόκριες. Κάθε Απόκριες κατοικίδια ζώα έχουν κλαπεί, βασανισμένο, τον βασάνισαν και τραυματίες.

2 Να είστε προσεκτικοί όταν τα πόδια το σκύλο σας στις Απόκριες. Ποτέ δεν ξέρεις τι κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να πάρει κατά μήκος του τρόπου.

3. Έχουν φιλαράκο σας σε ένα λουρί και βεβαιωθείτε ότι αυτός φοράει ένα κολάρο και μια ετικέτα ταυτοποίησης όταν έξω με την οικογένεια και να πάρει μερικά από τα αγαπημένα μεταχειρίζεται ή μπισκότα του μαζί έτσι θα αισθάνονται μέρος του ενθουσιασμού.

4 Κρατήσει το σκυλί σας μακριά από jack-o-φανάρια. Τοποθετείτε αναμμένα κεριά και κολοκύθες όταν δεν μπορεί να χτυπηθεί πάνω από τα κατοικίδια ζώα.

Αγορές για Dog Απόκριες Κοστούμια:

Είναι το σκυλί σας ένα ζώο συμβαλλόμενων μερών και έχει την ιδιοσυγκρασία για κόλπο ή θεραπεία με τα παιδιά και να πάρει ντυμένος επάνω; Αν ναι, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από επιλογές κοστούμι διαθέσιμες για τα κατοικίδια ζώα.

Έχετε ένα διασκεδαστικό, ασφαλές και Καλές Απόκριες με το σκυλί κατοικίδιων ζώων σας!

Donna Boras είναι μια δια βίου εραστής σκυλιών και ιδιοκτήτης του σκύλου κρεβάτια Ν Πέρα, όπου θα βρείτε έναν πλούτο των πληροφοριών, προϊόντων και συμβουλές για τη φροντίδα για τα σκυλιά σας. Εγγραφείτε στο ΔΩΡΕΑΝ δημοσίευση μήνα μας The Dog Scoop και να λάβετε 2 δωρεάν δώρα καλωσορίσματος.