Press "Enter" to skip to content


Dog Κατάρτισης κολάρο aka Οδηγός Σοκ Collar Αγοραστές »

Σε μια εποχή υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet, κινητά τηλέφωνα, και πιλοτικά παλάμη τους διοργανωτές, ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν από την εκπαιδεύτρια σκύλων θα υιοθετήσουν το ηλεκτρονικό περιλαίμιο κατάρτισης ως ένα αποδεκτό και ανθρώπινο τρόπο της εκπαίδευσης σκύλων. Παρατηρήστε δεν είχα χρησιμοποιήσει το κολάρο όρο σοκ. Ο λόγος θα γίνει σαφές μετά από μια σύντομη ματιά στην εξέλιξη του περιλαίμιο κατάρτισης σκυλιών.

Περισσότερα από 30 χρόνια πριν, τα ηλεκτρονικά περιλαίμια έκανε τον τρόπο τους στην σκηνή σκυλί-κατάρτισης. Ωστόσο, επειδή η πρώτη γενιά των περιλαίμια κατάρτισης σκυλιών ήταν μόνο σε θέση να παρέχει ένα επίπεδο διέγερσης για το σκύλο, που όπου κατάλληλα παρατσούκλι κολάρα σοκ. Αυτά τα περιλαίμια απαιτείται ο εκπαιδευτής για να επιλέξετε το επίπεδο της διόρθωσης με την προσθήκη μιας βύσμα ένταση στο γιακά (πριν από την τοποθέτηση του κολάρο σκύλου για την εκπαίδευση, τη στιγμή που η κολάρο ήταν στο σκυλί που δεν θα μπορούσε να αλλάξει το επίπεδο έντασης). Αυτό το βύσμα τότε θα μπορούσε να προκαλέσει το κολάρο να εκπέμπει το ίδιο επίπεδο διέγερσης για όλες τις διορθώσεις που εκδόθηκαν κατά τη διάρκεια της συνόδου, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή ή μεγάλη η παράβαση – εξ ου και το παρωνύμιο – περιλαίμια κλονισμού.

Το κολάρο όρος σοκ είχε μια πολύ αρνητική χροιά που μειώθηκαν δραματικά ευρείας αποδοχής τους στην αρένα σκυλί-κατάρτισης. Ήταν συνήθως αναφέρεται ότι, μόνο σκληρή επικεφαλής σκυλιά που δεν θα μπορούσε να εκπαιδευτεί από τα παραδοσιακά μέσα, όπου τρέχει με τα περιλαίμια κλονισμού. Ως αποτέλεσμα, πολύ λίγοι επαγγελματίες εκπαιδευτές ήταν κοινό σχετικά με τη χρήση των ηλεκτρονικών περιλαίμια σκυλιών φοβούμενος ότι οι πελάτες δεν θα εμπιστευόταν τα σκυλιά για τη φροντίδα τους. Ωστόσο, ορισμένοι επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων θρυλικού Rex Carr, όπου εκ των προτέρων σχετικά με τη χρήση των ηλεκτρονικών περιλαίμια και εργάστηκε επιμελώς στην ανάπτυξη ενός προγράμματος κατάρτισης που χρησιμοποίησαν το κολάρο με τρόπο σκύλους θα μπορούσε να καταλάβει. Rex γρήγορα έγινε γνωστή ως πρωτοπόρος της retrievers εκπαίδευσης με ηλεκτρονικά κολάρα. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες αν όχι όλες οι τεχνικές εκπαίδευσης που χρησιμοποιούνται σήμερα με ριτρίβερ είναι παράγωγο από το πρωτότυπο έργο του Rex.

Αναγνωρίζοντας τους περιορισμούς της πρώτης γενιάς των ηλεκτρονικών περιλαίμια κατάρτισης σκυλιών, οι κατασκευαστές εργάστηκε για να βελτιώσετε το σχεδιασμό τους. Ήταν μόνο μέχρι την εκταμίευση της δεύτερης γενιάς των ηλεκτρονικών κολάρα που επέτρεψε στον εκπαιδευτή να μεταβάλει το επίπεδο της έντασης από τον πομπό χειρός. Ο εκπαιδευτής θα μπορούσε τώρα να επιλέξετε από ένα από τα τρία επίπεδα έντασης για μια συγκεκριμένη πρίζα ένταση: υψηλής, μέσης και χαμηλής. Αυτό το σχέδιο είχε ακόμη ελλείψεις του. Ο εκπαιδευτής ακόμη είχε μόνο 3 επίπεδα διέγερσης για να επιλέξουν από και το χαμηλότερο επίπεδο της διέγερσης ήταν συνήθως ακατάλληλες για απλές διορθώσεις.

Ενώ η δεύτερη γενιά των ηλεκτρονικών περιλαίμια ήταν μια μεγάλη πρόοδο στην περιλαίμια κατάρτισης σκυλιών, η τεχνολογία αυτή αντικαταστάθηκε την τελευταία δεκαετία με κολάρα που έδωσε ο εκπαιδευτής την δυνατότητα να επιλέξετε πολλαπλά επίπεδα έντασης από τον πομπό. Αυτή η ενιαία εξέλιξη σε συνδυασμό με την εκπαίδευση των πελατών έχει κάνει περισσότερα για την ευρεία αποδοχή του ηλεκτρονικού κολάρο από οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη στην ιστορία του γιακά του.

Οι κατασκευαστές γρήγορα αναγνώρισε ότι ένα μεγάλο σχέδιο από μόνη της δεν επρόκειτο να δώσουν το προϊόν τους την αποδοχή που απαιτείται για την υποστήριξη νεοαποκτηθείσα βιομηχανία τους? ήταν μόνο μέσω της εκπαίδευσης που νέους πελάτες θα κατανοήσουν πώς να χρησιμοποιούν αυτές τις συσκευές εκπαίδευσης να προωθήσουν το σκυλί τους με σωστό τρόπο. Η πιο σημαντική μορφή της εκπαίδευσης ήρθε όταν Tri-Tronics κυκλοφόρησε ένα βιβλίο που γράφτηκε από Jim και Phyllis Ντομπς και Alice Woodward, Tri-Tronics Κατάρτισης Ριτρίβερ. Το βιβλίο επικεντρώνεται στην διαθέτουν ηλεκτρονικά περιλαίμια σε όλες τις φάσεις της ριτρίβερ κατάρτισης και περπάτησε ο αναγνώστης μέσα από μια σειρά λεπτομερών βημάτων, φέρνοντας ένα σκυλί από το Α έως το Ω

Ως αποτέλεσμα των τεχνολογικών εξελίξεων και την εκπαιδευτική υποστήριξη που παρέχεται από τους κατασκευαστές, οι ημέρες του κολάρου σοκ έχουν φύγει, δίνοντας έτσι στους απομακρυσμένους περιλαίμια κατάρτισης. Σήμερα, όπως κινητά τηλέφωνα, της όλο και πιο δύσκολο να βρεθεί κάποιος που εκπαιδεύει χωρίς ένα ηλεκτρονικό κολάρο.

Το υπόλοιπο αυτού του άρθρου θα επικεντρωθεί στην τεχνολογία που βρέθηκαν σε πολλά από τα κολάρα που κατασκευάζονται από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και να εξηγήσει πώς κάθε εφαρμόζεται στο gundogs κατάρτιση και την επιλογή σας από ένα ηλεκτρονικό κολάρο.

Τύποι διέγερση – Συνεχής τόνωσης εναντίον Στιγμιαίος διέγερση? Ας αρχίσουμε με τον καθορισμό δύο μορφές διέγερσης διατίθενται στην αγορά σήμερα. Πρώτον, υπάρχει συνεχής διέγερση? Αυτή η μέθοδος διέγερσης παραδίδει μια ηλεκτρονική διόρθωση στο σκυλί για όσο χρονικό διάστημα ο εκπαιδευτής πιέζει το κουμπί του πομπού. Εάν ο εκπαιδευτής κατέχει το κουμπί πατημένο για πέντε δευτερόλεπτα το σκυλί θα λάβουν πέντε δευτερόλεπτα αξίας της διέγερσης. Ωστόσο, τα περισσότερα μοντέλα στην αγορά σήμερα θα λήγουν μετά από επτά έως δέκα δευτερόλεπτα διέγερσης έχει εφαρμοστεί στο σκυλί.

Η δεύτερη μορφή της διέγερσης διαθέσιμο σε μερικά κολάρα είναι στιγμιαία διέγερση. Στιγμιαία διέγερση, μερικές φορές καλούν ένα ψευδώνυμο, είναι διαφορετική από τη συνεχή διέγερση σε έναν απλό τρόπο? δεν έχει σημασία πόσο καιρό ο εκπαιδευτής πιέζει το κουμπί, το σκυλί θα λάβει μόνο ένα σύντομο ηλεκτρονικό διόρθωσης, η διάρκεια της οποίας μετριέται σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου.

Όταν θα μπορούσαν να χρησιμοποιείτε συνεχή ή στιγμιαία διέγερση; ? Συνεχής μορφή διέγερσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατάρτιση όταν χρειάζεται να επεκταθεί μια ουσιαστική διόρθωση στο σκυλί σας και να αποκαταστήσουν τον έλεγχο μιας κατάστασης κατάρτισης. Ένα μεγάλο παράδειγμα ένα σενάριο κατάρτισης, όπου μπορεί να χρειαστεί να εφαρμόσει συνεχή διέγερση είναι όταν χρειάζεται να αποκτήσει τον έλεγχό του το σκυλί σας σε έναν δρομέα. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα απλό nick ή σύντομη έκρηξη της διέγερσης μπορεί να κάνει τίποτα για να τον σταματήσει σε αυτό απατηλός φασιανός κόκορας. Συχνά, ένας σκύλος θα μπορούσε απλώς να τρέχει μέσα από μια σύντομη έκρηξη της ηλεκτρονικής διέγερσης επειδή είναι πολύ ενθουσιασμένοι με την προοπτική της φρέσκια μυρωδιά για να ακούσετε για να καθίσει ή HUP σφυρίχτρα. Η συνεχής επίπεδο της διέγερσης είναι ό, τι απαιτείται για να τον σταματήσει στις διαδρομές του. Επειδή η διόρθωση εφαρμόζεται στο σκυλί για όσο διάστημα κρατάτε το πλήκτρο κάτω από την επίδραση στο σκυλί είναι μια ισχυρότερη μορφή της διόρθωσης. Ένα άλλο παράδειγμα, όταν η συνεχής διέγερση θα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο εκπαίδευσης θα ήταν κατά τη διδασκαλία ενός σκύλου έξαψη για να ενεργοποιήσετε την έρθει γύρω σφύριγμα. Εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πολύ χαμηλότερο επίπεδο διέγερσης και να εφαρμόσει τη διέγερση σε συνδυασμό με την έρθει γύρω εντολή / σφύριγμα, μόνο απελευθερώνοντας την πίεση όταν είναι σύμφωνη με την εντολή σας. Και στις δύο περιπτώσεις κατάρτισης, ο σκύλος πρέπει να διδάσκεται η διέξοδος από την πίεση (ή τη σωστή απάντηση) πριν χρησιμοποιώντας ένα περιλαίμιο.

Στιγμιαία διέγερση μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εκπαίδευση, όταν θα πρέπει να εφαρμόσει μια μικρή, ελαφριά μορφή της διόρθωσης. Ένα κλασικό σενάριο κατάρτισης, όπου θα χρησιμοποιήσει στιγμιαία διέγερση όταν χρησιμοποιούν έμμεσες πιέσεις κατά τη διάρκεια της κατάρτισης. Με έμμεση πίεση, θέλετε να εφαρμόσετε ένα σύντομο, γρήγορο διόρθωσης για να μην την κατάρτιση σε μια εντολή, αφού έχετε πάρει τον έλεγχο του μέσω τριβής. Για παράδειγμα, εάν ο σκύλος σας αρνείται να λάβει δεξιόχειρας γωνία εντολή πίσω σε μια τυφλή ανακτήσετε, στιγμιαία διέγερση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τη διακοπή του με μια εταιρεία καθίσει σφυρίχτρα, nicking τον από τη στιγμή που κάθεται για να αρνηθεί να αναλάβει την δεξιόχειρας γωνία πίσω εντολή, στη συνέχεια εκ νέου την έκδοση πίσω τη γωνία εντολή. Στην περίπτωση αυτή, η στιγμιαία διέγερση εφαρμόζει ένα σύντομο λιγότερο έντονη διόρθωση που δεν βράχο το σκάφος.

Σειρά; Κατά την πρώτη εξέταση, δεν μπορείτε να σκεφτείτε ότι θα χρειαστεί ένα ηλεκτρονικό κολάρο που έχει μια σειρά από ένα μίλι. Ωστόσο, εάν είστε κυνήγι πάνω από ένα μεγάλο τρέξιμο δείκτη, στο παχύ backwoods της Νέας Αγγλίας, ίσως να εξυπηρετούνται καλύτερα με ένα κολάρο που έχει μια αποτελεσματική σειρά από μισό μίλι ή μεγαλύτερη από ένα κολλάρο με λιγότερο φάσμα. Οι περισσότεροι κατασκευαστές παραθέσω line-of-sight εύρος για περιλαίμια τους. Ωστόσο, η αποτελεσματική περιοχή ενός ηλεκτρονικού κολάρο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το έδαφος και τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Για τη βασική υπακοή και πιο εργασία ναυπηγείων, ένα κολάρο που είναι ικανή να εκτείνεται σε 150 έως 300 ναυπηγεία είναι περισσότερο από επαρκής. Ωστόσο, αν είστε κατάρτισης στον τομέα ή να εργάζονται σε οποιοδήποτε είδος της κάλυψης, περισσότερο φάσμα απαιτείται για να παραχθεί ένα αξιόπιστο σήμα.

Επίπεδα έντασης? Ίσως οι πιο σημαντικές εξελίξεις στο ηλεκτρονικό κολάρο τα τελευταία δέκα χρόνια υπήρξε η μεταβολή στο σχεδιασμό του ηλεκτρονικού κολάρο να επιτραπεί ένας εκπαιδευτής να αλλάξουν τα επίπεδα της διέγερσης στον πομπό, και όχι στο κολάρο. Στις ημέρες που πέρασαν παρελθόν, ένας εκπαιδευτής θα μπορούσε να αλλάξει μόνο τα επίπεδα διέγερσης μέσω φυσικής αλλάζοντας το βύσμα ένταση ή / και τα σημεία επαφής για το ίδιο το κολάρο.

Σήμερα, σχεδόν όλα τα περιλαίμια κατάρτισης ποιότητα σκύλου στην αγορά επιτρέπουν στον εκπαιδευτή να επιλέξετε το επίπεδο της διέγερσης από τον πομπό. Η παλιά έννοια, κολάρο σοκ δεν είναι πλέον ακριβή, ο όρος ηλεκτρονικά περιλαίμια κατάρτισης έκτοτε αντικαταστάθηκε τον όρο αυτό οφείλεται κυρίως σε αυτή την απλή αλλαγή του σχεδιασμού που επιτρέπει σε έναν εκπαιδευτή για να επιλέξετε ακριβώς το σωστό ποσό της διέγερσης αναγκαίο να διορθωθεί το σκυλί κάνει το ηλεκτρονικό κολάρο ανθρωπιστική προσέγγιση στην εκπαίδευση σκύλων. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ένα ήπιο επίπεδο διέγερσης (ιδιαίτερα εμφανής από την ανθρώπινη επαφή) ή αυστηρό επίπεδο της διόρθωσης που θα έκανε ακόμα και τον πιο σκληρές ειδοποίηση άνδρα λάβει. Η ευθύνη είναι τώρα με τον εκπαιδευτή για να επιλέξετε την κατάλληλη διόρθωση για το σκυλί.

Πομπός Σχεδιασμός? Πιθανώς ο πιο σημαντικός παράγοντας σε σχέση με τη χρηστικότητα ενός ηλεκτρονικού περιλαίμιο στηρίζεται στο πλαίσιο του σχεδιασμού του πομπού. Οι περισσότεροι πομποί σήμερα στην αγορά χωράει εύκολα στο χέρι σας. Ωστόσο, υπάρχουν διαφορές στο σχεδιασμό του πομπού. Ορισμένοι κατασκευαστές κάνουν πομπούς που είναι μικρό, ελαφρύ και μπορεί να κρεμαστεί σε ένα κορδόνι. Άλλοι κατασκευαστές κάνουν πομπούς που είναι μεγαλύτερες, αλλά εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, έρχεται κάτω στην προσωπική προτίμηση. Για κάθε κολάρο να είναι μια αποτελεσματική εκπαιδευτική συσκευή θα πρέπει να είναι εύκολο στη χρήση και να είναι σε θέση να εφαρμόσει τη διόρθωση κατά την ακριβή στιγμή που αυτό είναι αναγκαίο. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνουμε είναι ψάξιμο για πομπό σας, καθορίζοντας το επίπεδο της έντασης, όταν θα πρέπει να παρέχουν μια σταθερή διόρθωση ότι το σκυλί θα καταλάβει.

Το τελευταίο χαρακτηριστικό να ληφθούν υπόψη κατά την αξιολόγηση του σχεδιασμού ενός πομπού είναι η αντίσταση του πομπού στις καιρικές συνθήκες. Ορισμένοι πομποί είναι ανθεκτικά στο νερό, ενώ άλλα είναι αδιάβροχο. Αν χρησιμοποιείτε ένα ηλεκτρονικό περιλαίμιο, ενώ θηρευτών νερό ίσως να θέλετε να εξετάσει ένα πομπό που είναι αδιάβροχο και μπορεί να αντέξει μια πτώση στο ποτό.

Κολάρο Σχεδιασμός? Η τελική εξέταση, όταν επιλέγουν ένα ηλεκτρονικό περιλαίμιο είναι ο σχεδιασμός της ίδιας της μονάδας γιακά / δέκτη. Μερικά προηγούμενα μοντέλα ηλεκτρονικών κολάρα, που προορίζονται για τις ορεινές χρήση, είχε εξωτερικές κεραίες που επεκτείνεται πέρα ​​από το σώμα του γιακά και συχνά έγινε πρόφθασε την ή έγινε καταστραφεί από βαριά βούρτσα. Αυτό το σχέδιο έχει πλέον αντικατασταθεί με κεραίες που είναι αυτόνομα μέσα στο σώμα της μονάδος δέκτη.

Όπως και η σχεδίαση του πομπού, περιλαίμια έρχονται επίσης σε μονάδες που είναι ανθεκτικό στο νερό και αδιάβροχο. Αν σκοπεύετε σχετικά με τη χρήση σκυλί σας μέσα ή γύρω από το νερό Θα σύστηνα ιδιαίτερα την αγορά ένα περιλαίμιο που είναι αδιάβροχο. Αυτά τα περιλαίμια μπορεί να βυθιστεί πλήρως στο νερό, ενώ στον τομέα χωρίς να βλάπτουν τα εσωτερικά ηλεκτρονικά, ένα must για τους περισσότερους κυνηγούς.

Χρησιμοποιηθεί σωστά, το ηλεκτρονικό κολάρο μπορεί να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την εκπαίδευση gundog σας. Δεν υπάρχει κανένα άλλο εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να εφαρμόσει αποτελεσματικά μια διόρθωση στο σκυλί σας από ένα από τα πολλά ηλεκτρονικά περιλαίμια στην αγορά σήμερα. Οι ημέρες των κυνηγούν κάτω το σκύλο σας να εφαρμόσετε ένα παραδοσιακό διόρθωσης (μόνο έχουν χάσει τη σημασία του χρόνου) έχουν περάσει προ πολλού. Τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε αποτελεσματικά και αξιόπιστα η διόρθωση αυτή τη στιγμή, όταν αυτό είναι αναγκαίο. Κάνετε την εργασία σας, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την επιλογή ενός σκύλου περιλαίμια κατάρτισης γνωστός και ως περιλαίμια κλονισμού, μη διστάσετε να μας επισκεφτείτε στο Gun Σκύλοι Online.