Press "Enter" to skip to content


Anole Lizard Γεγονότα

Η σαύρα Anole είναι ένα είδος σαύρας που έχει ένα χαρακτηριστικό φωτεινό πράσινο χρώμα. Είναι εξαιτίας αυτού, ότι είναι επίσης αναφέρεται ως η πράσινη σαύρα anole. Αυτά τα πλάσματα είναι δενδρόβια, δηλαδή, σταθώ στα δέντρα. Λόγω αυτού του γεγονότος, φωτεινό πράσινο χρώμα τους λειτουργεί ως το τέλειο μέσο για καμουφλάζ για αυτούς. Οι anole σαύρες είναι ενεργά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτές οι σαύρες βρίσκονται συνήθως σε ζεστά και υγρά κλίματα των νοτιοανατολικών μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών όπως η Φλόριντα, Βιρτζίνια και το Τέξας. Μερικοί έχουν επίσης γνωστό ότι υπάρχουν στην Καραϊβική. Διαβάστε περισσότερα για διαφορετικά είδη σαυρών.

Anole Lizard Γεγονότα

Η επιστημονική ονομασία του σαύρα anole είναι Anolis carolinensis. Καλείται επίσης η αμερικανική χαμαιλέοντας, διότι μπορεί να αλλάξει τα χρώματα σαν κι αυτούς. Η σαύρα anole κάνει κανέναν ήχο. Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μοναδικότητα, σε αντίθεση με σε μια ομάδα.

Anole σαύρες είναι περίπου 4-8 ίντσες μακρύ και έχει μια μεγάλη μύτη. Και αυτού του συνολικού μήκους, ουρά τους αποτελείται από περισσότερα από αυτό. Το αρσενικό anole σαύρες είναι μεγαλύτερα από τα θηλυκά όταν είναι πλήρως ώριμα. ρύγχος τους είναι πλέον τόσο καλά. Οι σαύρες είναι πράσινα πάνω από όλα, εκτός από το ότι τα αρσενικά έχουν ένα χτύπημα κάτω από το λαιμό τους, η οποία μετατρέπεται σε φλογερό κόκκινο χρώμα κατά τη διάρκεια της εδαφικής εμφανίζει ή όταν φλερτάροντας ένα θηλυκό για ζευγάρωμα. Το αρσενικό σαύρες έχουν επίσης δύο ομάδες μεγαλύτερων κλιμάκων στο σημείο όπου αρχίζει η ουρά.

Οι anole σαύρες είναι ιδιαίτερα εδαφικά και έχουν δύο άνδρες ήταν γνωστοί για να πολεμούν μεταξύ τους και να επιτεθούν εάν απειλείται. Όταν οι anole σαύρες είναι χαρούμενη και χαλαρή, θα είναι μια σκοτεινή απόχρωση του πράσινου? αλλά αν οι anoles τόνισε, απειλούνται ή κακή, θα αλλάξει το χρώμα τους σε διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ στροφή προς πιο σκοτεινή και πιο σκούρες αποχρώσεις, ανάλογα με τη σοβαρότητα του στρες. Είναι ρίχνει off ουρά του και μεγαλώνει ένα νέο στη θέση του. Ρίχνει επίσης από το δέρμα κατά τη διάρκεια της σεζόν ρίχνοντας και στη συνέχεια θα προχωρήσει για να το φάει. Μπορούν σαρκοφάγα στη φύση και anole σαύρα τροφίμων θα αποτελείται από μικρά ζωύφια και τα έντομα, κατσαρίδες, γρύλους, αράχνες και τους σκώρους.

Η εποχή του ζευγαρώματος των anole σαύρες αρχίσει στις αρχές Απριλίου και συνεχίζεται με μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Πριν από το ζευγάρωμα, το αρσενικό θα δοκιμάσει και να πάρει την προσοχή του θηλυκού, εμφανίζοντας το κόκκινο προγούλι κάτω από το λαιμό του και να επιπλέουν το κεφάλι της πάνω και κάτω. Όταν το θηλυκό διαλέγει ένα αρσενικό, το αρσενικό θα αρπάξει μια πτυχή του δέρματος της πάνω από το λαιμό της, την τοποθέτηση, τοποθετήστε την ουρά του κάτω εξαερισμού του θηλυκού και το ζευγάρωμα θα αρχίσει. Μετά από περίπου 2-4 εβδομάδες μετά το ζευγάρωμα, το θηλυκό θα θέσει πρώτο συμπλέκτη της αυγών και συνεχίζουν να γεννούν περισσότερα συμπλέκτες μέχρι να υπάρχουν περίπου 10 αυγά. Αυτά τα αυγά θα θαφτεί στο χώμα κοντά στο βιότοπό τους και να αφεθεί στην τύχη τους. Τα αυγά εκκολάπτονται σε 35-40 ημέρες και οι νέοι anoles θα πρέπει να φροντίσουν τον εαυτό τους για να επιβιώσουν.

Anole Lizard Φροντίδα

Η σαύρα anole είναι μια πολύ δαπανηρή επιλογή για ένα κατοικίδιο ζώο. Anole διάρκεια σαύρα ζωής σε αιχμαλωσία είναι γνωστό ότι είναι περίπου 4 έτη. Η σαύρα μπορεί να διατηρηθεί σε δυάδες ή ως μια ενιαία οντότητα. Αν κάποιος θέλει να κρατήσει δύο σαύρες, τότε η καλύτερη επιλογή είναι ότι δύο γυναίκες, διότι εάν οι δύο άντρες στεγάζονται μαζί, θα καταλήξουν να αγωνίζονται και ένα αρσενικό και θηλυκό θα μπορούσαν να αναπαραχθούν. ? Διαβάστε περισσότερα για:? Σαύρες ως κατοικίδια? Τύποι Pet Σαύρες? Η σαύρα anole πρέπει να στεγάζεται σε ένα δοχείο (όπως μια δεξαμενή) που γεμίζουν με ένα υπόστρωμα. Η ιδανική επιλογή είναι να το γεμίσετε με ένα χαλί ερπετό. Αποφύγετε τη χρήση βράχια, βότσαλα, γαβγίζει κέδρος ή οποιαδήποτε από αυτά τα πράγματα ως υποστρώματα, επειδή θα μπορούσαν να είναι τοξικά και το σπίτι πάρα πολλά βακτήρια σε αυτά. Τα επίπεδα υγρασίας της δεξαμενής πρέπει να διατηρηθούν στο 60% -70% ανά πάσα στιγμή. Η καλύτερη επιλογή είναι να ψεκάσει το δοχείο με καθαρό νερό (το νερό της βρύσης έχει πολλές χημικές ουσίες που μπορούν να αποδειχθούν τοξικά για τη σαύρα anole) και ομίχλη αρκετές φορές την ημέρα. Αυτό συμβαίνει επειδή η σαύρα anole δεν πίνει νερό από ένα κύπελλο νερό, αλλά γλείφει από την υγρασία που σχηματίζεται στα φύλλα.

Η σαύρα anole είναι μια εν ψυχρώ ερπετών και εξαρτάται από το περιβάλλον του για να δημιουργήσει θερμότητα του σώματος. Ως εκ τούτου, παρέχει ένα ελαφρύ UVB καθίσταται απαραίτητη. Επιτρέπει επίσης να σχηματίσουν βιταμίνη D3 και ασβέστιο. Η UVB πρέπει να διατηρούνται για 12-14 ώρες. Διατηρήστε τις θερμοκρασίες στους 85-90 βαθμούς F. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε βράχια θερμότητας για την παροχή θερμότητας, επειδή μπορεί να κάψει τις σαύρες. Μαζί με αυτό, θα πρέπει να γίνει διαθέσιμο ένα δροσερό σημείο εντός της δεξαμενής ώστε να μπορούν να δροσιστείτε και να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία του σώματός τους. Τη νύχτα να επιλέξουν ένα μαύρο φως ή ένα μωβ φως.

Όταν σε αιχμαλωσία, η σαύρα anole πρέπει να τρέφονται καθημερινά με τριζόνια, σφάλματα, νυχτοπεταλούδες και άλλα έντομα. Έτσι, επίσης σκουλήκια κερί μπορεί να παρέχεται μία φορά σε μια στιγμή, καθώς περιέχουν πάρα πολύ λίπος. Τα τριζόνια και άλλα έντομα που τροφοδοτούν τη σαύρα anole πρέπει να ξεσκονίζονται με τη βιταμίνη σε σκόνη για να διατηρήσει τη διατροφή του. Μια σαύρα anole δεν θα καταναλώσει κάτι που είναι μεγαλύτερο από το κεφάλι του, γι ‘αυτό κρατήστε το μέγεθος θήραμα σε περίπου 1 / 4th του κεφαλιού του. Μην τους ταΐσει κάτι που είναι τοξικό σαν πυγολαμπίδες. Πάντα να είστε σίγουροι ότι τα έντομα ταΐζετε τους δεν έχουν χημικές ουσίες σε αυτά-όπως σπρέι bug (χρησιμοποιούνται για τη θανάτωσή τους). Πάντα να αφαιρείτε οποιαδήποτε εναπομείναντας τρόφιμα ή περιττώματα από τη δεξαμενή, δεδομένου ότι μπορούν να είναι τοξικά. Διαβάστε περισσότερα για το τι κάνουν σαύρες τρώνε.

Καθαρίστε τη δεξαμενή κάθε μήνα. Μην χρησιμοποιείτε αμμωνία προϊόντα με βάση για να το καθαρίσετε, δεδομένου ότι μπορεί να αποβεί μοιραία για το ερπετό. Καθαρίστε το δοχείο με ζεστό νερό και ξύδι για να απαλλαγούμε από όλους τους λεκέδες. Στη συνέχεια, στεγνό και να αντικαταστήσει. Διαβάστε περισσότερα για την πράσινη anole σαύρες.

Η σαύρα anole είναι ένα συναρπαστικό πλάσμα και αρκετά εύκολο για τη φροντίδα του μόλις γίνει η αρχική ρύθμιση. Σιγουρευτείτε για να πάρετε την καλή προσοχή της σαύρας και μπορείτε να απολαύσετε τις δραστηριότητές της για πολλά χρόνια για να έρθει.