Press "Enter" to skip to content


Ψύλλων θεραπεία για γάτες

Οι ψύλλοι είναι παρασιτικά έντομα που λυμαίνονται το αίμα. Μια γάτα πάσχει οικτρά από τα δαγκώματα των εν λόγω ψύλλοι, όπως τσιμπήματα ψύλλων φαγούρα πολύ και επίσης να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. ψύλλοι γατών μπορεί να ζήσει για ένα μήνα στο σώμα της γάτας και μερικές γάτες αναπτύσσουν αλλεργικής δερματίτιδας από ψύλλους. Οι ψύλλοι παρατηρείται συνήθως στην κοιλιά και το εσωτερικό των μηρών του σώματος της γάτας. Ακόμη, μπορείτε να προσδιορίσετε τους ψύλλους βλέποντας κάποια καφέ και λεπιοειδές ουσίες που είναι περιττώματα των ψύλλων. Τα αυγά των ψύλλων μπορούν να προσδιοριστούν ως μικροσκοπικά, λευκό και σχήματος οβάλ. Δεν είναι υποχρεωτικό ότι η γάτα σας το μηδέν το σώμα του / της κατά τη διάρκεια μόλυνση από ψύλλους. θεραπεία ψύλλων για γάτες μπορεί να θεραπευτεί με πολλούς τρόπους.

Φυσικό ψύλλων θεραπεία για γάτες? ηλεκτρικές σκούπες σας μπορεί να είναι μια μεγάλη βοήθεια για την εξάλειψη αυτών ψύλλους φυσικά από το σπίτι σας. κρεβάτι κατοικίδιου ζώου, πατάκια, κουβέρτες και κάθε γωνιά του σπιτιού σας, θα πρέπει να εκκενώνεται σωστά. Αυτό βοηθά στο να απαλλαγούμε από τα αυγά ψύλλων και τη βρωμιά που δεν είναι εύκολα ορατά με γυμνό μάτια. Πλύνετε κρεβάτι του κατοικίδιου ζώου σας και στεγνώστε το να αποτραπεί η περαιτέρω ανάπτυξη των ψύλλων, καθώς αυτά τα δυσάρεστα ψύλλοι προτιμούν υγρό κλίμα για να αναπτυχθούν. Αυτό είναι το πώς να απαλλαγούμε από ψύλλους.

Ένα μείγμα γη διατόμων, και βορικό σκόνη, όταν πασπαλίζονται στον χώρο ύπνου του κατοικίδιου ζώου σας θα κρατήσει τους ψύλλους γάτα μακριά. Βεβαιωθείτε, που καλύπτουν την περιοχή κρεβάτι πριν από ράντισμα. Γη διατόμων έχει σκληρό χονδροειδή ουσία που καταστρέφει το σώμα των ψύλλων. Είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για τη θανάτωση των ψύλλων. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις φυσικές έλεγχο ψύλλων.

Καλύτερη θεραπεία ψύλλων για γάτες? Υπάρχουν πολλές θεραπείες ψύλλων για γάτες διαθέσιμα, αλλά θεραπεία των ψύλλων χημικά είναι ο καλύτερος τρόπος. Τα ενεργά συστατικά όπως το fipronil και σελαμεκτίνη, να σκοτώσει τους ψύλλους πριν να μπορούν να δαγκώνουν και να αποτραπεί η περαιτέρω ανάπτυξη των ψύλλων. Μια τοπική θεραπεία περιλαμβάνει «σωστοί» μέθοδο, η οποία συνεπάγεται την εφαρμογή των σταγόνων σε ορισμένες περιοχές, όπως στο πίσω μέρος του λαιμού, κλπ Προσοχή, όλα τα «spot-on» προϊόντα, μερικά είναι καλές για να σκοτώσουν τους ενήλικους ψύλλους, ενώ άλλα προϊόντα διαταράσσουν την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή των ψύλλων. Μην χρησιμοποιείτε αυτά τα προϊόντα σε έγκυες γάτες και γατάκια. Τα περιλαίμια ψύλλων χρησιμοποιείται για αναστολή της ανάπτυξης των ψύλλων. Αλλά, είναι φανερό ότι περιλαίμια ψύλλων μπορεί να προκαλέσει απώλεια των μαλλιών σε γάτες και είναι επίσης δεν έχει αποδειχθεί αποτελεσματική. Διαβάστε περισσότερα για τον έλεγχο ψύλλων.

Ψύλλων θεραπεία για γατάκια? Τα γατάκια με ψύλλους απαιτούν ένα καλό μπάνιο με ζεστό νερό. Βάλτε το γατάκι σας στο νεροχύτη του νερού, αλλά βεβαιωθείτε ότι ο επικεφαλής της γατάκι δεν πρέπει να βυθιστεί στο νερό. Μετά από λίγο το κατοικίδιο ζώο σας είναι εντελώς υγρό, να λάβει κάποια λύση πλυντήριο πιάτων στα χέρια σας και τρίψτε απαλά και σιγά-σιγά στο σώμα της γατούλας σας. Ξεπλύνετε καλά με νερό και τυλίξτε το γατάκι σας με μια καθαρή πετσέτα. Μπορείτε να χτένα το σώμα του το γατάκι σας με μια χτένα ψύλλων που βοηθά να πάρουν τους νεκρούς τους ψύλλους και τα αυγά. Ζωντανή ψύλλοι θα πρέπει να θανατώνονται, αν δει.

Ένας άλλος τρόπος για να απαλλαγούμε από ψύλλους για γατάκια, είναι με τη λήψη από τους ψύλλους και τα αυγά τους με τα δάχτυλά σας. Είναι σημαντικό ότι τα αυγά πρέπει να αφαιρεθεί, αλλιώς παίρνει μόνο μία με δύο ημέρες για αυτά τα αυγά να εκκολαφθούν, έτσι, επιδείνωση της προσβολής. Κάνετε αυτό συχνά για να αποτρέψει την αναπαραγωγή σε ψύλλους. Μερικά προϊόντα ψύλλων που είναι διαθέσιμες μπορεί να είναι, εφαρμόζεται είτε τοπικά, ή να δοθεί ως πόσιμο διάλυμα για το γατάκι σας.

Ψύλλων θεραπεία για γάτες? Από του στόματος θεραπεία ψύλλων για γάτες σημαίνει ότι το κατοικίδιο ζώο σας χρειάζεται δισκία από το στόμα για τη θεραπεία ψύλλους. Ένα τέτοιο Nitenpyram δισκίο, λειτουργεί πολύ γρήγορα με τη δολοφονία των ενήλικων ψύλλων για τη γάτα σας μέσα σε έξι ώρες. Η δράση αυτού του φαρμάκου αρχίζει μέσα σε 30 λεπτά, μετά την κατανάλωση από το στόμα. Αυτό το φάρμακο είναι ασφαλές για χρήση σε έγκυες γάτες πάρα πολύ.

Τοπική θεραπεία ψύλλων για γάτες γίνεται με τη βοήθεια του Advantage και Frontline Plus φάρμακα ψύλλων. Ο πρώην σκοτώνει σχεδόν όλα από τους ψύλλους σε δώδεκα ώρες αργότερα και δρα διασπώντας το κεντρικό νευρικό σύστημα των ψύλλων. Έτσι, η θεραπεία ψύλλων για γάτες μπορεί να αντιμετωπιστεί με θα πρέπει να παρέχεται η σωστή διάγνωση και τη θεραπεία μόνο υπό την αυστηρή επίβλεψη του κτηνιάτρου.