Press "Enter" to skip to content


Φλυτζάνι τσαγιού Yorkies: Παιχνιδιάρικα Φίλοι

Αρχικά εκτρέφονται στα μέσα του 19ου αιώνα Γιορκσάιρ, Αγγλία για να πιάσει ποντίκια, το τεριέ του Γιορκσάιρ εισήχθη για πρώτη φορά στους Αμερικανούς το 1872. Το 1878, ήταν μία από τις πρώτες φυλές να αναγνωριστεί από την αμερικανική λέσχη ρείθρων ως επιλέξιμο για καταχώριση. Από τότε, αυτά τα χαριτωμένα μικρά κουτάβια έχουν θερμανθεί τις καρδιές μας και τα σπίτια μας, κερδίζοντας μια θέση ως η δεύτερη πιο δημοφιλής ράτσα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως όλα τα είδη τεριέ του Γιορκσάιρ, το φλυτζάνι τσαγιού Yorkie είναι φωτεινό, ενεργητικός, και ένα από τα αγαπημένα τους εραστές σκυλιών παντού.

Το φλυτζάνι τσαγιού Yorkie δεν είναι τεχνικά θεωρείται μια φυλή από μόνη της. Αντ ‘αυτού, είναι τεριέ του Γιορκσάιρ εκτρέφονται ειδικά για τις μικρές (ή φλυτζάνι τσαγιού) το μέγεθός τους. Παρά το γεγονός ότι μικρό σε ανάστημα, ωστόσο, φλυτζάνι τσαγιού Yorkies είναι γνωστό για την ύπαρξη πολύ ενεργητικός, εξαιρετικά ευφυής και εξαιρετικά τολμηρή. Ενώ σε γενικές γραμμές τα πηγαίνω καλά με άλλα σκυλιά, είναι επίσης γρήγορα να προσπαθήσει να καθιερώσει την ηγεσία ως το άλφα σκυλί. Σύμφωνα με αυτό το ψυχωμένος προσωπικότητα, φλυτζάνι τσαγιού Yorkies δεν φοβούνται να αμφισβητήσει τα μεγαλύτερα σκυλιά, και αυτό μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες. Είναι επίσης ένας άλλος λόγος που δεν συνιστάται για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Ανεξάρτητη και πιστός, φλυτζάνι τσαγιού Yorkies μοιράζονται την ίδια προσωπικότητα, όπως όλα τα είδη Yorkshire Terrier. Ενώ μπορεί συχνά να βρεθεί αναβολή σε μια ζεστή αγκαλιά, θα ήθελα επίσης να κοιμούνται σε προστασία της ιδιωτικής ζωής, συχνά βρίσκοντας μια γωνία ή απομονωμένο μέρος για να ξεκουραστείτε.

Μπορούν να είναι έντονα προστατευτικό των οικογενειών τους, και είναι γνωστό ότι είναι μάλλον εδαφική, κατά καιρούς υπερασπίζεται τους ιδιοκτήτες τους από ένα πολύ μεγαλύτερο αντίπαλο. Φλυτζάνι τσαγιού Yorkies είναι επίσης εξαιρετικά σε εγρήγορση και θα γαυγίζει με την παραμικρή πιθανότητα ενός εισβολέα.

Φλυτζάνι τσαγιού Yorkies είναι γοητευτικό και έξυπνο. Ωστόσο, λόγω των έντονων μυαλό τους, μπορούν να βαριούνται πολύ γρήγορα. Ενώ μπορεί να μην χρειάζονται πολλά περιθώρια για να τρέξει, συχνές βόλτες και μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών και περισπασμούς είναι μια αναγκαιότητα για να τους κρατήσει κατεχόμενα. Τείνουν να είναι πολύ εύκολο να εκπαιδευθούν, καθώς πάρει εντολές πολύ γρήγορα, και μάλιστα έχουν δείξει να αναγνωρίσει και να ανακτήσει διαφορετικά παιχνίδια με βάση το όνομα. Παρά το υψηλό επίπεδο νοημοσύνης, όμως, είναι γνωστό ότι είναι πολύ δύσκολο να housetrain.

Συνολικά, τα είδη Yorkshire Terrier από όλα τα είδη κάνουν καλό κατοικίδια ζώα για οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά. Με ζωηρή, ενεργητική προσωπικότητα και γενικά γλυκιά διάθεση, το φλυτζάνι τσαγιού Yorkie ταιριάζει καλά σε οποιοδήποτε σπίτι. Συνήθως δεν ζυγίζουν περισσότερο από επτά κιλά, το μικρό τους μέγεθος καθιστά εύκολο να μεταφέρουν και να αναλάβει τα ταξίδια. Και δεδομένου ότι τα πάνε καλά με τα άλλα ζώα, θα προσαρμοστεί καλά στα σπίτια πολλών ζώων, ή οικογένειες με μεγάλα, υπεύθυνη παιδιά.

Εάν σκέφτεστε την αγορά ενός φλυτζάνι τσαγιού Yorkie, να είστε βέβαιος να διαβάσετε σχετικά με τη φυλή. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προσφέρουν Yorkshire Terrier πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή ενός υγιούς κουταβιού. Όπως όλα τα είδη τεριέ του Γιορκσάιρ, φλυτζάνι τσαγιού Yorkies μπορεί να υποφέρουν από διάφορα προβλήματα υγείας που είναι κοινά για τη φυλή, αλλά ερευνώντας τις δύο υποψήφιους εκτροφείς και ξέροντας τι σημάδια για να κοιτάξουν για να βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι θέλετε να προσθέσετε μια υγιή, ευτυχισμένη κουτάβι για την οικογένειά σας .

Αφού έθεσε πολλά μικροσκοπικά γιορκσάιρ, Susan Bailey έχει μεγάλη εμπειρία στη φροντίδα και τις συνήθειες των μικρών φυλών. Φωτεινά και ενεργητικός, όλοι οι τύποι τεριέ του Γιορκσάιρ, συμπεριλαμβανομένου του φλυτζάνι τσαγιού Yorkie, έχουν μια θαυμάσια ακόμα και την ιδιοσυγκρασία και είναι κατάλληλα για σχεδόν κάθε οικογένεια. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε πληροφορίες τεριέ του Γιορκσάιρ, με επίκεντρο την ιδιοσυγκρασία του φλυτζάνι τσαγιού Yorkie.