Press "Enter" to skip to content


Υπερκινητικότητα στα σκυλιά

Ένα ενεργό σκύλος είναι ευπρόσδεκτη στην οικογένεια, όπως ο ίδιος μπορεί να φυλάνε το σπίτι σωστά ως εκ τούτου, με την καλύτερη δυνατή σκυλιά φρουράς. Όμως, υπάρχουν φορές, όταν αυτές οι δραστικές τα σκυλιά τείνουν να γίνονται υπερκινητικά οποία μπορεί να καλέσει πολλά προβλήματα. Υπερκινητικά σκυλιά μπορούν να δημιουργήσουν χάος στη γειτονιά, καθώς και. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε το σκυλί σας δεν γίνει υπερκινητικό και αν σε όλα είναι υπερκινητικά, να προσπαθήσουμε και να τον φέρει στην κανονική κατάσταση. Παρακάτω, έχω δώσει τις αιτίες και τα συμπτώματα της υπερκινητικά σκυλιά. Επίσης, έχω δώσει συμβουλές για το πώς να ελέγχουν υπερκινητικότητα σε σκύλους.

Υπερκινητικότητα στα σκυλιά

Αιτίες της Υπερκινητικότητα στα σκυλιά? Τα σκυλιά που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ενέργεια και δεν έχουν καμία διέξοδο για αυτό είναι πιο επιρρεπείς σε υπερδραστηριότητα. ? Υπερκινητικότητα στα σκυλιά συνήθως παρατηρείται σε εκείνους, οι οποίοι έχουν βαρεθεί και δεν ασκούν αρκετή. ? δεν είναι μόνο σωματική παράγοντες που ευθύνονται για υπερκινητικότητα σε σκύλους, συναισθηματική παράγοντες συμβάλλουν επίσης σε αυτό το πρόβλημα. ? Ξαφνική υπερκινητικότητα στα σκυλιά μπορεί να οφείλεται σε ορισμένες σοβαρές ιατρικές καταστάσεις. ? Συμπτώματα υπερκινητικότητας στα σκυλιά

Ο κύριος και η πιο συχνά παρατηρείται σύμπτωμα είναι υπερκινητικότητας σε σκύλους είναι ότι θα φαίνεται να είναι ανήσυχος. Θα τους τηρούν πάντα να κάνει κάποιο είδος της κίνησης όπως ο κινητός ουρά του, γυρίζοντας σε κύκλους, κοιτάζοντας εδώ και εκεί, κλπ ο σκύλος θα έχουν επίσης την τάση να συμπεριφέρονται σε αφύσικη τρόπο. Τα σκυλιά υπερκινητικότητα θα κάνει επίσης τον συμπεριφέρεται με καταστροφικό τρόπο.

Συμβουλές για την ενασχόληση με Hyper-ενεργό Σκύλοι? Αν σε νεαρή ηλικία, θα παρατηρήσετε ότι το κατοικίδιο ζώο το σκυλί σας είναι υπερκινητικά, στη συνέχεια, να τον εκπαιδεύσουν αναλόγως. ? Αν μεγαλώσει ο σκύλος γίνεται όλο και υπερκινητικά, τον τιμωρήσουν. Αλλά, σιγουρευτείτε ότι η τιμωρία δεν είναι πολύ σοβαρή. Αν ο σκύλος υπακούει και ακολουθεί όλες τις παραγγελίες σας, μην ξεχάσετε να τον ανταμείψει. Κατά καιρούς, μπορείτε να αγνοήσετε ακριβώς υπερδραστηριότητα του γιατί να τιμωρηθεί πολλές φορές δεν θα έχουν ένα καλό αποτέλεσμα για το σκυλί. ? Αν ο σκύλος σας έχει πάρα πολλή ενέργεια στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχει μια διέξοδο για το επίσης. Μπορείτε να τον πάρει για μια βόλτα στα χωράφια ή πάρκα όπου σε ότι μπορεί να παίξει, την άσκηση και με τα πόδια. Αυτό θα καταναλώσει ένα κομμάτι της ενέργειας του. Αλλά μερικές φορές, αυτά τα σκυλιά έχουν την τάση να περπατήσει μίλια. Ως εκ τούτου, προσοχή πρέπει να λαμβάνονται σε τέτοιες περιπτώσεις. ? Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αφήσει τα υπερκινητικά σκυλιά μόνο. Δεν θα πρέπει να μείνει μόνη της στο σπίτι ούτε έξω, δεδομένου ότι μπορεί να είναι αρκετά καταστροφική. ? Μπορείτε επίσης να κατανείμει κάποιες εργασίες στο σκύλο όπου μέσα, μπορεί να χρησιμοποιήσει την ενέργειά του και, επίσης, μπορεί να περάσει την ώρα του. Το έργο που έχει δοθεί στο σκύλο θα πρέπει να είναι τέτοια που θα πρέπει να επικεντρωθεί πολλά για να ολοκληρωθεί το έργο. ? Αν συμπεριφέρεται με υπερδραστήρια τρόπο, μην ενισχύσει τη συμπεριφορά του. ? Ένα χαλαρωτικό άρωμα είναι γνωστό για να ηρεμήσει τα ανθρώπινα όντα. Με τον ίδιο τρόπο, μπορεί επίσης να ηρεμήσει τα σκυλιά. Ως εκ τούτου, με την επιφύλαξη του σκύλου σε αυτό το είδος του αρώματος που μπορεί να δείξει μια θετική επίδραση σε αυτόν. ? Διατροφή παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη συμπεριφορά σκύλων. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε ταΐσει το σκύλο με την καλύτερη ποιότητα των τροφίμων σκυλιών. Δοκιμάστε και αποφύγετε τη ζάχαρη ή οποιοδήποτε άλλο γλυκό φαγητό στα γεύματά του. Επίσης, να του δώσει το σκυλί κατάρτισης υπακοής σε νεαρή ηλικία. Μετά μεγαλώνει, μπορείτε να του δώσει την κατάρτιση μετά από μερικές ημέρες τακτικά. Κάντε την άσκηση σκύλο τακτικά και επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε σχεδιάσει ένα κατάλληλο πρόγραμμα για τις καθημερινές του δραστηριότητες και να φροντίσει ώστε το σκυλί ακολουθεί τακτικά. Η ασθένεια του σκύλου θα πρέπει να αντιμετωπίζονται χωρίς καμία καθυστέρηση, όπως θα μπορούσε να δώσει περαιτέρω προκαλέσουν υπερκινητικότητα σε σκύλους.

Εάν, παρά την προσπάθεια όλους τους δυνατούς τρόπους, η υπερκινητικότητα σε σκύλους δεν μειώνεται, μπορείτε να τον πάει στον κτηνίατρο ο οποίος θα προτείνει την κατάλληλη θεραπεία για το κατοικίδιο ζώο σας.