Press "Enter" to skip to content


το Papillon

Το Papillon είναι ένα σκυλί που ήρθε να είναι στη Γαλλία, όπως υποδηλώνει το όνομά του, όταν το όνομα Papillon μεταφράζεται αυτό σημαίνει πεταλούδα. Αυτό είναι μια φυλή του σκυλιού που μπορεί να εντοπιστεί σε όλη τη διαδρομή πίσω στον 14ο αιώνα, αλλά δεν ήταν μέχρι τον 19ο αιώνα που ήρθε στις ΗΠΑ και, τέλος, το 1915 έγιναν εγγεγραμμένος φυλή με το AKC. Η πρώιμη Papillon είχε γείρει μόνο τα αυτιά, αλλά αυτό άλλαξε κάπου κατά μήκος της γραμμής και όρθια αυτιά άρχισαν να εμφανίζονται, το Papillon με τα αυτιά που σηκώνεται είναι συνήθως το πιο δημοφιλές είδος.

Αυτό είναι ένα σκυλί που αγαπά να κάνει τους ανθρώπους του ευτυχισμένη και λόγω του ότι, είναι εύκολο να εκπαιδευθούν, αλλά έχουν πολλή ενέργεια και παιχνιδιάρικο προσωπικότητα γι ‘αυτό θα πρέπει να συμβαδίσει μαζί τους! Αυτό είναι ένα σκυλί γεμάτο ενέργεια (όπως προανέφερα) τόσο καλή outs εργασία ή ένα καλό χρονοδιάγραμμα των εργασιών είναι απαραίτητη για να κρατήσει αυτά τα γούνινο μικρά παιδιά ευτυχισμένη! Χρειάζονται πολύ χρόνο και αφοσίωση από τον ιδιοκτήτη τους? αν ο ιδιοκτήτης δεν είναι μέχρι να δαπανούν πολύ χρόνο με Papillon του, τότε δεν θα πρέπει να μπαίνουν στον κόπο να πάρει ένα.

Όταν η κατάρτιση, ο ιδιοκτήτης του Papillon θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και τις εντολές που ο ίδιος δίνει ή αλλιώς, το σκυλί θα πάρει για το θέμα αυτό και να αποφασίσει ότι θα ήταν καλύτερο να κάνει ό, τι θέλει, αντί της ακρόασης στον ιδιοκτήτη του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια αποδειχθεί η συνέπεια είναι το καλύτερο μάθημα που μπορούμε να μάθουμε από τον κύριό του.Είναι πολύ έξυπνη, αλλά και αυταρχικός και κτητικός, κάνουν καλά στην εκπαίδευση υπακοής, αλλά εκπαίδευση τουαλέτας μπορεί να τείνουν να είναι ένα πρόβλημα μερικές φορές.

Αυτό είναι ένα μικρό σκυλί, έτσι πρέπει να γίνει προσεκτική εξέταση πριν από την αγορά ένα, αν υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, όπως ο σκύλος μπορεί να πληγωθεί πολύ εύκολα. Αυτά είναι τα σκυλιά που τα πάνε καλά με τα μεγαλύτερα παιδιά και άλλα κατοικίδια ζώα, αν και μερικές φορές θα προσπαθήσουν να δείξουν μεγαλύτερα σκυλιά ποιος είναι το αφεντικό, έτσι πρέπει να ληφθεί μέριμνα με την Papillon. Αυτά τα σκυλιά κάνουν καλά σε διαμερίσματα και σπίτια, καθώς και. Μπορεί να θέλετε να κοινωνικοποιήσουν Papillon σας σε νεαρή ηλικία για να βεβαιωθείτε ότι το κουτάβι μεγαλώνει σε μια σίγουρη και καλά συμπεριφέρθηκε μικρό σκυλί.

Το Papillon είναι η απόλυτη εικόνα κομψότητας, με φίνο σώμα και ένα μεγάλο αθώο βλέμμα στο πρόσωπό του? Αυτό είναι ένα σκυλί που είναι αρκετά για να σας κόψει την ανάσα! Έχει ένα μακρύ παλτό που αποτελείται από τα μαλλιά που είναι καθαρό μετάξι στην αφή, το χρώμα είναι συνήθως άσπρο με το μαύρισμα, μαύρο ή λεμόνι μπαλώματα. Αυτή η φυλή έχει πλαισιωμένες αυτιά και ένα όμορφο πλήρες ουρά. Αυτό είναι μια φυλή που μπορεί να φτάσει σε ύψος μέχρι και 12 ίντσες.

Όταν πρόκειται για την περιποίηση του Papillon δεν θα πρέπει να ανησυχείτε, το μακρύ μεταξένιο τρίχωμα δεν είναι επιρρεπείς σε ψάθες, απλά μια καλή βούρτσα μία με δύο φορές την εβδομάδα θα πρέπει να είναι αρκετό για να κρατήσει το παλτό του σε άριστη κατάσταση και αναζητούν όμορφο? ίσως λίγο περισσότερο κατά τη διάρκεια του έτους, όταν ο σκύλος είναι η απόπτωση. Ένα πράγμα που θα πρέπει να δώσουν προσοχή είναι να κρατήσει τα μαλλιά γύρω από κάτω του Papillon είναι στολισμένα (για λόγους υγιεινής). Λόγω της μακράς μαλλιά στα αυτιά του Papillon, αυτός είναι επιρρεπής σε μόλυνση έτσι πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε να είναι καθαρά και στεγνά ανά πάσα στιγμή.

Όταν ψάχνετε για ένα Papillon παίρνουν πάντα το χρόνο να βρουν μια καλή υπεύθυνο κτηνοτρόφο που μπορεί να εξασφαλίσει την υγεία και την εκτροφή των ζώων του. Υπεύθυνος κτηνοτρόφοι ενδιαφέρονται για τα κουτάβια τους και τα σπίτια που θα πρόκειται να? προσπαθήστε να αποφύγετε κουτάβι ελαιοτριβεία, διότι τα σκυλιά είναι συνήθως έθεσε σε σκληρές συνθήκες χωρίς σκέψη να δοθεί αναπαραγωγής τους ή τη μακροπρόθεσμη υγεία τους? μπορείτε να καταλήξετε με ένα κουτάβι που θα έχουν όλα τα είδη των προβλημάτων στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων υγείας και των προβλημάτων ψυχικής σταθερότητας. Έτσι, να φροντίσει ώστε να τους οποίους αγοράζετε από.

Υπέροχη οικογένεια κατοικίδια ζώα, μεγάλοι σύντροφοι και φίλοι για όλη την οικογένεια για να απολαύσετε και την αγάπη!