Press "Enter" to skip to content


το Dachshund

Το Dachshund είναι ένα σκυλί που είναι γεμάτη ένας χαρακτήρας, κάνει την πιο υπέροχη και αφιέρωσε το κατοικίδιο ζώο, αν έχει το δικαίωμα ιδιοκτήτη που είναι. Λόγω του γεγονότος ότι μπορούν να τραυματίσουν την πλάτη τους τόσο εύκολα, απαιτείται προσεκτική εξέταση πριν από την παραπομπή αυτό το σκυλί μέσα στο σπίτι που έχει νέους ή θορυβώδης παιδιά.

Αυτά είναι τα σκυλιά που μπορεί να χωρέσει σε σχεδόν οποιοδήποτε τρόπο ζωής προσώπων, εφ ‘όσον το πρόσωπο αυτό είναι πρόθυμος να δαπανήσει κάποια καλή ποιοτικό χρόνο με το κατοικίδιό του, γιατί λίγο κόσμο του Dachshund περιστρέφεται γύρω από εκείνο του ιδιοκτήτη του. Έχουν ανάγκη την αγάπη και την προσοχή, αν πρόκειται να ευδοκιμήσουν. Αυτά είναι έξυπνα μικρά σκυλιά που ήθελαν να μάθουν, έτσι ώστε η εκπαίδευση δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ δύσκολο για τον ιδιοκτήτη του αυτό το ευχάριστο μικρό κατοικίδιο ζώο., Είναι γρήγορη μαθητές και τους αρέσει να ευχαριστήσει, όπως μια εκπαίδευση αποτέλεσμα είναι ένα κομμάτι κέικ.

Ένα χαρακτηριστικό της προσωπικότητας που αξίζει να αναφερθεί είναι το γεγονός ότι είναι κτητικός μικρά πράγματα και είναι πολύ ζηλιάρης από το κρεβάτι και τα τρόφιμα μπολ τους (όταν υπάρχει τροφή σε αυτό, φυσικά). Επίσης, είναι τα σκυλιά καλό ρολόι και θα σας προειδοποιήσει πιο σίγουρα όταν κανείς έρχεται να κλείσει σε αυτό το Dachshund θεωρεί ιδιοκτησία του, έτσι ώστε να είναι μεγάλα σκυλιά ρολογιών, παρά το μέγεθός τους.

Η Dachshund έρχεται σε τρεις ποικιλίες: η μακρά μαλλιά, το σύρμα μαλλιαρή και την ομαλή επίστρωση. Αν το Dachshund δίνεται άφθονο κοινωνικοποίηση όταν είναι μικρή, τότε τα άλλα ζώα δεν θα πρέπει να είναι ένα πρόβλημα, αυτά είναι τα σκυλιά που είναι συνήθως απόμακρος με τους ξένους (μόνο που δεν τους εμπιστεύονται), εάν αυτό είναι κάτι που θα ενοχλήσει τον ιδιοκτήτη, θα μπορούσε να εξετάσει πάρει ένα μακρυμάλλης Dachshund, διότι αυτά είναι εκείνα που φαίνεται να έχουν μια πιο αποδοχή της φύσης.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι αυτά τα σκυλιά αγαπούν να σκάψουν, ειδικά σε παρτέρια, έτσι εάν έχετε μια υπέροχη όμορφο κήπο, στη συνέχεια, να σκεφτούν δύο φορές για να πάρει το Dachshund. Αυτό είναι ένα ευαίσθητο και αγαπώντας φυλή και πάρα πολλά πειράγματα και roughing τον γύρω θα αφήσει σίγουρα το στίγμα της στην ψυχή του φτωχού μικρό άντρα, οπότε να είστε προσεκτικοί μαζί του, θέλει μόνο να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη του.

Όπως θα έχετε καταλάβει από το όνομα, το Dachshund έρχεται από τη Γερμανία αρχικά, και λέγεται ότι αυτό είναι ένα από τα παλαιότερα των γερμανικών κυνήγι φυλές, που είχαν αναπτυχθεί για να κυνηγήσουν ασβοί, ως εκ τούτου, την αγάπη του για το σκάψιμο και το όνομά του μεταφράζεται ακόμη σημαίνει ασβός κυνηγόσκυλο. Υπάρχουν ενδείξεις για την Dachshund που χρονολογούνται σε όλη τη διαδρομή πίσω στον 17ο αιώνα, αυτά ήταν σύντομη κατάληψη μικρά σκυλιά που πήγε υπόγεια μετά τη λεία τους, αλλά το Dachshund που ξέρουμε και αγαπάμε σήμερα δεν ήρθαν μέχρι τον 19ο αιώνα, όπου είχαν εκτραφεί με ένα συγκεκριμένο σκοπό στο μυαλό και ότι σκοπός ήταν να κυνηγήσουν ασβοί, αλεπούδες και κουνελιών. Αποδείχθηκε ότι αυτό ήταν ένα ισχυρό μικρή φυλή που ήταν σε θέση να κάνουν τη δουλειά, παρά το μέγεθός του.

Το Dachshund είναι γνωστή ως το σκυλί hotdog σε ορισμένα σημεία και ως σκύλος λουκάνικο σε άλλα μέρη, αυτά είναι πολύ καλές περιγραφές της Dachshund, διότι αυτό το σκυλί έχει μια μακρά χαμηλή σώμα που είναι κοντά στο έδαφος, έχει μια μυϊκή κατασκευή και ο ίδιος είναι πιο σκληρή, τότε θα σκεφτούμε. Ο καλλωπισμός του Dachshund εξαρτάται από το είδος του σκύλου που έχετε, η ομαλή με επικάλυψη ποικιλία θα πρέπει το περιστασιακό βούρτσισμα για να κρατήσει το παλτό του σε φόρμα, η μακρά μαλλιά θα πρέπει παλτό του ψαλιδίζεται κάθε λίγο και λιγάκι και το σύρμα μαλλιά παίρνει το παλτό του αφαιρεθεί, όλα εξαρτώνται από το είδος του σκύλου που έχετε. Καθαρισμός των αυτιών είναι απαραίτητη για την πρόληψη μύκητα και τα ακάρεα από τη λήψη της λαβής.

πάντα να αγοράσετε ένα κουτάβι από μια καλή υπεύθυνο κτηνοτρόφο, επειδή θα είναι σε θέση να σας παρέχει με τα υγειονομικά πιστοποιητικά και εγγυήσεις και να διασφαλίσει τη συνολική υγεία του κουταβιού που παίρνετε, ένας καλός κτηνοτρόφος θα πρέπει να είναι σε θέση να σας αφήσει να δείτε τους γονείς του κουταβιού και να σας δείξει τα πιστοποιητικά υγείας και χαρτί για αυτούς, καθώς και το κουτάβι. Ένας καλός κτηνοτρόφος θα πρέπει να ενδιαφέρονται για το μέρος που το κουτάβι θα πρέπει να πηγαίνει και τι είδους ζωή ο δυνητικός αγοραστής είναι διατεθειμένος να δώσει.