Press "Enter" to skip to content


Το Chow Chow

Η Songshi Quan ή το Chow Chow είναι μια φυλή του σκυλιού που ήρθε από την Κίνα, το όνομά του μεταφράζεται σημαίνει σκύλος πρησμένα-λιοντάρι.

Ο Chow είναι ένα σκυλί που έχει μια ωραία εύρωστη κατασκευή, είναι μεγάλη χωρίς να δίνει την εντύπωση ότι είναι ογκώδη? έχει ένα τετράγωνο προφίλ και ένα ευρύ κρανίο που ολοκληρώνεται μακριά από μικρά αυτιά που είναι στρογγυλά στην άκρη. Το παλτό της Chow μπορεί είτε να είναι τραχιά ή λεία, αλλά είναι τόσο παχύ και πολύ πυκνή. Το πράγμα που οδήγησε τον σκύλο όνομα πρησμένα-λιοντάρι είναι το γεγονός ότι ο Chow έχει ιδιαίτερα πυκνό τρίχωμα γύρω από το λαιμό του, δίνοντας την ξεχωριστή αίσθηση του σκύλου έχει μια χαίτη. Τα χρώματα του τριχώματος μπορεί να είναι είτε κόκκινο ή μαύρο και κανέλα και την κρέμα βρίσκεται επίσης, το παλτό πρέπει να είναι ένα στερεό χρώμα, επειδή οι σκύλοι που έχουν πολύχρωμα παλτά αποκλειστεί. Ένα ενδιαφέρον πράγμα σχετικά με το Chow είναι ότι έχει μια ξεχωριστή μπλε-μαύρη γλώσσα.

Το Chow Chow είναι σήμερα ένας σκύλος που έχει βρει τη θέση του στην οικογένεια? έχει γίνει ένα δημοφιλές κατοικίδιο ζώο. Ένα πράγμα για το Chow είναι το γεγονός ότι έχουν μια μεγάλη αίσθηση του τι είναι δικό τους και την ανάγκη να το κρατήσει ασφαλή, να είναι καχύποπτοι με τους ξένους και όλα αυτά σε συνδυασμό κάνει ένα καλό σκυλί ρολογιών.

Ο ιδιοκτήτης του Chow Chow θα πρέπει να είναι ένα πρόσωπο που είναι πεισματάρης και ξέρει πώς να πάρει τον έλεγχο της κάθε κατάσταση και ουσιαστικά να είναι το άλφα σκυλί στο house.because ο Chow έχει αυτό το συγκεκριμένο μικρό πράγμα γι ‘αυτόν που τον κάνει πολύ ευχάριστη θέση να αναλάβει μέχρι τα ηνία και να εκτελέσετε το νοικοκυριό. Κάποιος πρέπει να είναι προσεκτικοί της στέγασης πολλών Chows μαζί λόγω της φύσης αυτού του σκυλιού μπορεί να υπάρχουν αγώνες και άλλα πράγματα από την πλευρά του σκύλου, για να εξασφαλίσει μια δικτατορία και να θέσει σε εφαρμογή ένα αυστηρό κοινωνική τάξη.

Παρά τα ζητήματα κυριαρχίας τους, το Chow Chow είναι ένα σκυλί που αγαπά την οικογένειά του και θα γίνει πολύ δεμένοι με τον κύριό του? όταν πρόκειται για ξένους που είναι ένα άλλο θέμα, κάποιος που είναι έξω από το πακέτο του Chow είναι σε γενικές γραμμές δεν είναι ευπρόσδεκτη και δεν accepted.some άνθρωποι έχουν αυτή τη συμπεριφορά και την περιέγραψε ως πιο κοντά σε εκείνη του εξημερωμένα γάτα, στη συνέχεια, ότι από ένα σκυλί.

Αυτά δεν είναι δραστήρια σκυλιά, στην πραγματικότητα είναι απολύτως κατάλληλο για να ζουν σε ένα διαμέρισμα, που είναι, αν υπάρχει μια καθημερινή βόλτα για αυτούς. Αν και αυτά δεν είναι τα πιο δραστήρια σκυλιά στον κόσμο, που χρειάζονται χρόνο καθημερινά για το παιχνίδι και την ψυχική διέγερση για να τους κρατήσει ευτυχείς και το περιεχόμενο.

Το Chow Chow κατέχει το ρεκόρ για τον αγκώνα δυσπλασία, που ακόμη και να πάρετε πιο συχνά τότε το Golden Retriever, που επίσης είναι επιρρεπείς σε δυσπλασία του ισχίου, της νόσου του θυρεοειδούς και τα προβλήματα με τα μάτια τους. Λόγω των πολλών προβλημάτων υγείας που ο Chow πάσχει από, είναι ιδιαίτερα συνιστάται να πάρετε ένα σκυλί από έναν καλό κτηνοτρόφο που έχει μια καλή φήμη? θα πρέπει να είναι σε θέση να σας δείξω τα πιστοποιητικά υγείας αναφέρει ότι οι γονείς του κουταβιού έχουν ελεγχθεί για τα διάφορα προβλήματα υγείας.

Επιστροφή κτηνοτρόφοι αυλή και κουτάβι ελαιοτριβεία είναι σε ιδιαίτερα να αποφεύγονται όταν είστε στο βλέμμα έξω για ένα κουτάβι Chow, αυτοί οι άνθρωποι συνήθως δεν μπορεί να προσφέρει καμία εγγύηση για την υγεία και να λάβει καμία σκέψη για την υγεία και το μέλλον ευημερία των κουταβιών τους.

Το Chow Chow είναι μια φυλή που πιστεύεται ότι είναι από τις παλαιότερες στην ύπαρξη, πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι η Chow είναι μία από τις πρώτες φυλές να αναπτύξουν μορφή οι wolf..records έχουν ακόμη ανακαλυφθεί που αποδεικνύουν ότι ο Chow ήταν καν σύντροφος για τις Μογγολίας στρατεύματα που εισέβαλαν την Κίνα και την Ευρώπη τον 12ο αιώνα.

Ακόμα κι αν πιστεύεται ότι το Chow Chow για πρώτη φορά εκτραφεί να είναι ένα σκυλί κυνηγιού, τα αρχεία αποδεικνύουν ότι αργότερα οι άνθρωποι στην Κίνα άρχισαν να φωλιάζουν αυτόν να είναι ένα σύντροφο και ένα all σκύλος σκοπό που χρησιμοποιήθηκε για να κάνει τα πάντα, από τη βοσκή στο τράβηγμα και φρούρηση .

Ακόμα και σήμερα, μπορείτε ακόμα να βρείτε αγροκτήματα στην Κίνα που αυξάνουν την Chow για τα δέρματα τους και το κρέας, αλλά αυτό δεν είναι το πώς ο Chow Chow πήρε το όνομά του, όπως κάποιοι πιστεύουν. Όταν ο σκύλος είχε αποσταλεί στην Ευρώπη τα κουτιά χαρακτηρίστηκαν ως Chow Chow – το οποίο είναι το Pidgin Αγγλικά για Διάφορα – τι μπορώ να πω, το όνομα κόλλησε!