Press "Enter" to skip to content


Το Σγουρό Coated Retriever

Το Σγουρό Coated Retriever είναι ένα σκυλί γνωστοί για την ευφυΐα του και στοργική φύση του. Το Σγουρό Coated Retriever είναι ένα σκυλί που μπορεί να είναι λίγο πεισματάρης, αλλά όλα ξεκινούν από την αγάπη? είναι ιδανικό για το πρόσωπο που δεν έχει καμία εμπειρία με τα σκυλιά, καθώς και για το πρόσωπο που έχει περάσει / όλη του τη ζωή της γύρω από τα σκυλιά!

Το Σγουρό Coated Retriever είναι ένα σκυλί που κατάγεται από την Αγγλία και είχε χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση ζώα και τα πουλιά για τον κυνηγό. Έχει σχεδόν πέθανε κατά τη διάρκεια των δύο παγκοσμίων πολέμων, στην πραγματικότητα, είχε σωθεί από ακριβώς ένα ζευγάρι των κτηνοτρόφων στην Αγγλία.

Το Σγουρό Coated Retriever είναι ένα παράξενο αναζητούν σκύλο, τόσο περίεργο το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι έχουν ρώτησε αν δεν είναι κάποιο είδος ένα από συνδυασμός ανάμεσα σε ένα Λαμπραντόρ και Poodle! Πολλοί άνθρωποι ρωτήσω αν αυτό είναι ένα σκυλί που δεν ρίχνει, επίσης, το σγουρό τρίχωμα δεν είναι ένας συνδυασμός, αυτός είναι ένας καθαρής φυλής και ναι κάνει shed.he είναι λίγο παράξενο που αναζητούν.

Το σγουρό τρίχωμα είναι ένας σκύλος που κάνει πρέπει να πάρετε κοινωνικοποίηση σε νεαρή ηλικία? διότι αυτό είναι ένα σκυλί που χρειάζεται την αφθονία της άσκησης, την αγάπη και την προσοχή μορφή εκ μέρους του ιδιοκτήτη του, αγαπώντας τους πιστούς φύση του είναι μια πίστωση για τη φυλή. Είναι απλά υπέροχο συντρόφους και τα κατοικίδια ζώα! Το Σγουρό Coated Retriever είναι η τέλεια συμπαίκτης για τα παιδιά, καθώς αυτό το σκυλί συνεχίζει να είναι ανώριμα και παιχνιδιάρικο και σε χρόνια ενήλικο σκυλάκι του. Έχουμε επίσης το παιδί μέσα μας που κατοικούν στο εσωτερικό για το υπόλοιπο της ζωής μας, έτσι δεν είναι;

Αυτό είναι ένα σκυλί που παίρνει κατά μήκος καλά με ακριβώς για τίποτα, τα παιδιά και τα ζώα όσο, αν και θα μπορούσε να είναι λίγο διατηρούνται γύρω από τους ξένους. Αυτός είναι ανεξάρτητη και του αρέσει να είναι το αφεντικό στο σπίτι, αλλά με λίγη σωστή εκπαίδευση, μπορεί να γίνει ένα θαυμάσιο κατοικίδιο ζώο που ξέρει τη θέση του στο σχέδιο των πραγμάτων.

Αυτό είναι ένας θεός σκυλί ρολόι, αλλά δεν είναι πιθανό ότι θα προφυλαχθεί τίποτα, όπως όλα τα καλά ριτρίβερ, η Σγουρό Coated Retriever είναι ένα σκυλί που του αρέσει να μπει στη μέση μιας δραστηριότητας και να δείξει ποιος είναι ο πρωταθλητής είναι! Ω απλά αγαπά να αναδείξουν! Είναι πολύ ταλαντούχος όταν πρόκειται για δραστηριότητες όπως κολύμβηση, ποδηλασία, πεζοπορία κ.λπ. Λόγω της υψηλής νοημοσύνης του, είναι ένα πολύ γρήγορο μαθητή και ένα πολύ εκπαιδεύσιμα σκυλί.

Το Σγουρό Coated Retriever είναι ένα σκυλί που έχει ένα υψηλό επίπεδο ενέργειας και απώτερος στόχος του στη ζωή είναι να διασκεδάσετε, αν ο ιδιοκτήτης του δεν βρούμε έναν τρόπο για να κρατήσει το σκυλί καλά ασκείται και γεμάτο παιχνίδια, τότε το σγουρό τρίχωμα θα βρείτε μόνο παιχνίδια ή κάνουν τα παιχνίδια μέχρι που θα τον διασκεδάσει, το θέμα είναι πολλές φορές τέτοια παιχνίδια δεν διασκεδάζουν τον ιδιοκτήτη. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε να του δώσει κάτι να κάνουμε.

Το σγουρό τρίχωμα είναι ένα μεγάλο σκυλί που έχει μια ωραία εύρωστη κατασκευή με μια αθλητική εμφάνιση για it.just αρέσει το όνομά του προτείνει, έχει ένα παλτό που είναι σφιχτό και πολύ σγουρά. Το χρώμα του τριχώματος του σκύλου είναι μαύρο ή το συκώτι? Αυτό είναι γενικά ένα σκυλί που ζυγίζει 60-90 κιλά. Λόγω του τύπου του τριχώματος, η Σγουρό επικάλυψη συντήρησης περιποίηση Retriever είναι χαμηλή, το βούρτσισμα είναι απαραίτητη μόνο όταν ο σκύλος ρίχνει βαριά? αν brushed πιο συχνά, στη συνέχεια, είναι απαραίτητο, μπορεί να γίνει κατσαρός. Αυτό είναι ένα σκυλί που έχει ρίξει μερικά έτσι, δεν συνιστάται για τα άτομα που πάσχουν από αλλεργίες.

Αυτό το σκυλί έχει λίγα προβλήματα υγείας, μερικές από αυτές είναι bloat, προβλήματα του θυρεοειδούς και άλλα. Το Σγουρό Coated Retriever είναι ένα σκυλί που ζει σε περίπου 10 έως 12 ετών. Λόγω των προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με τη φυλή, δεν είναι ποτέ συνιστάται να αγοράσει ένα κουτάβι από ένα κουτάβι ελαιοτριβείο, επειδή συνήθως δεν διαθέτουν πιστοποιητικά υγείας και είναι πολύ καλύτερο να περάσουν μόνο τα επιπλέον χρήματα και να πάρετε ένα σκυλί που προέρχεται από ένα κτηνοτρόφο που έχει μια καλή φήμη και είναι σε θέση να διασφαλίσει την υγεία και την αναπαραγωγή των ζώων του.

Αυτό είναι ένα σκυλί κατάλληλο για το σπίτι και το πεδίο, η Σγουρό Coated Retriever είναι ένα σκυλί που ποτέ δεν θα κάνει μετανιώσετε ο ιδιοκτήτης να πάρει τον ίδιο, ένα από ένα είδος φυλής!