Press "Enter" to skip to content


Τι Ερημίτης καβούρια τρώνε

Ερημίτης καβούρια είναι πραγματικά ζώα αλμυρού νερού και έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τα σαλιγκάρια. Είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια κατοικίδιο ζώο. Ως εκ τούτου, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ζητούν «τι καβούρια ερημιτών τρώμε;{0}14.7.{/0} {1} {/1}{0} {/0}

Ερημίτης καβουριών Γεγονότα Τροφίμων

Ερημίτης καβούρια είναι παμφάγα οδοκαθαριστές.Τους αρέσει ποικιλία στη διατροφή τους, ιδιαίτερα αλμυρή και τα ζαχαρούχα σνακ. Θα τους βρείτε ως κατοικίδια ζώα στα σπίτια ή στα γραφεία που σαρώνουν την άλγη και τα συντρίμμια στο ενυδρείο. Η απάντηση στο ερώτημα «Τι καβούρια ερημιτών τρώμε;Είναι: Τρώνε σχεδόν τα πάντα. Συνήθως δεν είναι επιλεκτικοί σχετικά με τα τρόφιμα που καταναλώνουν. Η τοποθεσία του φαγητού γίνεται ένα σημαντικό σημείο όσον αφορά τη διατροφή. Τείνουν να εντοπίσουν τροφή είτε με το μυρίζουν ή βλέποντας τα άλλα καβούρια τρέφονται με αυτό.

Ερημίτης καβούρια έχουν πέντε ζευγάρια πόδια. Σε γενικές γραμμές σωστά τα νύχια τους είναι μεγαλύτερα από τα αριστερά νύχια. Τα σωστά τα νύχια χρησιμοποιούνται για να τεμαχίσει τα τρόφιμα και τα αριστερά νύχια για να πάρει τα τρόφιμα και το βάζουμε στο στόμα.

Ερημίτης καβούρια τα τρόφιμα θα πρέπει να είναι η διατροφή πλούσια. Η διατροφή τους θα πρέπει να περιέχουν αντιοξειδωτικά, καροτίνη και ασβέστιο σε επαρκείς ποσότητες. Σε περίπτωση ανεπάρκειας διατροφής, χάνουν το χρώμα τους κατά τη διαδικασία molting και επίσης έχουν προβλήματα απολέπισης την επόμενη φορά. Μπορείτε να προσθέσετε θρυμματισμένα κελύφη αυγών, σουπιοκόκκαλου, και τα συμπληρώματα ασβεστίου και βιταμίνης στη διατροφή τους.

Τρώνε λαχανικά, τα φρούτα, καθώς και τα ψάρια και κρέας. Είναι σημαντικό να πλένετε τα λαχανικά και τα φρούτα, πριν να τους δώσει τα καβούρια, αλλά να είστε προσεκτικοί με τα στεγνώνουμε πρώτα. Ακριβώς όπως και κάθε άλλο κατοικίδιο ζώο, να απολαύσουν ένα επιδόρπιο φορά σε μια στιγμή. Τα εσπεριδοειδή μπορεί επίσης να δοθεί σε αυτά τα καβούρια μία ή δύο φορές το μήνα. Προτείνεται ότι πρέπει να τρέφονται βιολογικά τρόφιμα. Οι Ερημίτης καβούρια βρεθεί σε μεγάλο βαθμό σε τροπικά κλίματα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να τους ταΐσει τα τροπικά φρούτα όπως μάνγκο, καρύδα, παπάγια. Μπορούν να τρέφονται τα καρότα και το καλαμπόκι (για καροτένιο), το μπρόκολο, το σπανάκι και επίσης. Είναι ιδιαίτερα λάτρης της τανίνη πλούσια τροφή. Τα φύλλα βελανιδιάς δέντρου και ο φλοιός λέγεται ότι είναι μια πλούσια πηγή της τανίνης. Θυμηθείτε να δώσει στους καβούρια τραγανά φύλλα, όπως τους αρέσει τα φύλλα τραγανά. Θα απολαύσετε τις σταφίδες και το φυστικοβούτυρο πολύ.

Μην προσθέτετε οποιαδήποτε καρυκεύματα, βούτυρο ή σάλτσα στο κρέας. Μπορείτε να τους ταΐσει το ωμό κρέας, ειδικά γαρίδες. ερημίτης καβούρια θα πρέπει να σερβίρεται κάθε είδους κρέας με μέτρο.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει τροφή για να τα καβούρια μόνο μία φορά την ημέρα. Είναι αργά τρώγοντες. Ό, τι δεν έχουν φάει δεν πρέπει να αφεθεί σε πλάκες τους για την επόμενη ημέρα. Χρειάζονται πολύ νερό? ως εκ τούτου, τους παρέχει αρκετό νερό, αλλά δεν χλωριωμένο νερό της βρύσης. Το νερό το χλώριο θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σταγόνες χλώριο. Προσθέστε αλάτι στο νερό, αν και δεν είναι το αλάτι της κουζίνας. Θα πρέπει να ελέγξετε με το κατάστημα κατοικίδιων ζώων σας για να πάρετε τις σωστές άλατα.

Τα καταστήματα κατοικίδιων ζώων έχουν τα τρόφιμα επισημαίνονται ως «καβούρι ερημίτης τροφίμων». Μπορείτε να ταΐσετε τα καβούρια σας το φαγητό κατοικίδιων ζώων για να ελέγξετε αν ρίξετε μια προτίμηση σε αυτό. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε τα φύκια για τα καβούρια σας? δεδομένου ότι τα καβούρια ουσιαστικά ανήκουν στις υδάτινες μάζες, θα αρέσει αυτό το δώρο που τους δίνετε.

καβούρια ερημιτών τρώνε σχεδόν τα πάντα. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να πειραματιστείτε με την τροφή τους για να μάθετε «τι καβούρια ερημιτών τρώμε;{0}14.7.{/0} {1} {/1}{0} {/0} Όπως και τα ανθρώπινα όντα, τείνουν να έχουν τις προτιμήσεις των τροφίμων. Πολλοί καβούρια ήθελα επίσης πρόχειρο φαγητό, αλλά να είστε προσεκτικοί κατά την σίτισή τους το πρόχειρο φαγητό. Ποπ κορν από την κατηγορία junk food λέγεται ότι είναι ένα από τα αγαπημένα τους. Ενώ αυτά τα γεγονότα παγούρι μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι να ταΐσει το κατοικίδιο ζώο σας, είναι μόνο μετά από πειραματισμούς ότι θα βρείτε τη σωστή τροφή για καβούρια σας.