Press "Enter" to skip to content


Τεχνικές για να χτίσει το τέλειο Chicken Coop

Για τους ανθρώπους στην επιχείρηση πουλερικά, είναι σημαντικό να οικοδομήσουμε κοτέτσι. Δεν είναι μόνο τακτική, αλλά μια τέλεια είδος. Κτίριο συνεταιρισμούς κοτόπουλο είναι μάλλον απαραίτητη, ιδίως αν η επιχείρησή σας βασίζεται σε αυτό. Τα κοτόπουλα πρέπει να είναι καλά προστατευμένα και άνετα να αναπαραχθούν. Αν αυτή είναι η πρώτη σας φορά ένα κτίριο, τότε θα πρέπει να τηρούν ορισμένες τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το τέλειο coop.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε μαζί ένα σχέδιο. Λίγο προγραμματισμό προχωρεί σε μεγάλο βαθμό στη πραξικόπημα κοτόπουλο σας. Θα ήταν μια μεγάλη βοήθεια αν φανταστείτε πώς θέλετε κοτέτσι σας για να μοιάσει. Αναλογιστούν σχετικά με το μέγεθος, το χρώμα, ακόμη και το σχήμα του. Θα πρέπει να έχουν τις ιδέες σας γράψει κάτω. Να κοιτάζετε πάντα το τοπίο σας. Το κοτέτσι που θα οικοδομήσουμε θα πρέπει να συμπληρώσει ολόκληρο το τοπίο σας. Να θυμάστε ότι το σχέδιό σας θα πρέπει να είναι καλά σχεδιασμένη και καλά μελετημένη του. Επιλέξτε τα χρώματα που δεν θα κάνει τα μάτια της σύλληψης. Επιλέξουν για απλή χρώματα που δεν θα το κάνουν να ξεχωρίζει στη γειτονιά.

Κατά την οικοδόμηση κοτόπουλο συνεταιρισμούς, υπάρχουν πολλές πτυχές που πρέπει να σκεφτούμε ιδιαίτερα στο σχεδιασμό και τη δομή. Επιλέξτε τα υλικά που μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα. Υπάρχουν υλικά που μπορεί επίσης να απολυμανθεί. Αυτό είναι σημαντικό ιδιαίτερα σε συντήρηση. Εγκαταστήστε τα παράθυρα που μπορεί να ανοίξει προς τα μέσα. Οι συρόμενες πόρτες είναι επίσης καλή ιδέα. Μια χρήσιμη συμβουλή είναι να κάνει κλίση δαπέδου σας την πόρτα. Αυτό είναι σίγουρα πολύ πιο εύκολο να καθαριστεί.

Το κοτέτσι πρέπει να είναι σε θέση να αντιστέκεται κακές καιρικές συνθήκες, όπως βροχή, χιόνι, άνεμοι και άλλα είδη για το κλίμα. Εξετάστε το γεγονός ότι τα κοτόπουλα προσελκύουν τα αρπακτικά ζώα και τους κλέφτες. Το θέμα της ασφάλειας είναι σημαντική. Mesh καλώδια είναι καλό εργαλείο για να προστατεύσει τα παράθυρα και τις πόρτες. Ένα καλό σύστημα αποστράγγισης είναι ένα πρέπει να αποφευχθεί το κοτέτσι από τις πλημμύρες. Όταν κάποιος χτίσει κοτόπουλο coop, η θέση θα πρέπει να είναι σε ξηρά και ηλιόλουστο μέρος. Γύρω από το πραξικόπημα με καλώδια. Θάψτε το έτσι οι γάτες ή ρακούν δεν μπορεί να σκάψει το δρόμο τους κάτω από το κοτέτσι.

Άλλα πράγματα που εξετάζουν είναι μόνωση και εξαερισμό. Στο ψυχρότερο κλίμα, η μόνωση είναι καλή, έτσι ώστε τα κοτόπουλα σου δεν υποφέρουν από το κρύο. Ο κατάλληλος εξαερισμός θα πρέπει να δώσει το κοτόπουλο καθαρό αέρα και το οξυγόνο. Κοτόπουλα αγαπούν ξηρό και αεριζόμενο περιβάλλον. Το γεγονός αυτό κατά νου, όταν χτίζετε κοτέτσι σας.

Ο φωτισμός της ΣΠΕ είναι σημαντική έτσι ώστε τα κοτόπουλα να αναπτύσσεται σωστά. Καλό θα είναι να το τοποθετήσετε στο φως του ήλιου. Βεβαιωθείτε ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το νότο. Κοτόπουλα γεννούν τα αυγά έτσι ώστε να χρειάζονται ηλεκτρική πηγή του φωτός, ακόμη και αν ο ήλιος είναι αδύναμη.

Οι τροφοδότες του κοτόπουλου θα πρέπει πάντα να είναι καθαρό και άθικτο. Μια καλή συμβουλή είναι να τα τοποθετήσετε σε ένα ορισμένο ύψος, ώστε δεν μπορούν να τους το μηδέν. Αυτό ισχύει επίσης για το νερό. Να είστε βέβαιος να το κάνετε αυτό για να κρατήσει κοτέτσι σας καθαρό.

Μπορείτε να επιλέξετε ανεξάρτητα από το μέγεθος της κοτέτσι. Δεν έχει σημασία το μέγεθος που θα επιλέξετε, αρκεί να ακολουθήσετε μερικές συμβουλές και κόλπα για την τέλεια κοτέτσι.

Αν έχετε ποτέ ήθελε να οικοδομήσει συνεταιρισμούς κοτόπουλο για τη δική σας προσωπική ή εμπορική χρήση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για την πιο up-to-ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια σπίτι κοτόπουλο.