Press "Enter" to skip to content


Τεχνικές Ασήμαντη κατάρτιση κουταβιών

Οι άνθρωποι συχνά αναρωτιούνται για το κουτάβι ασήμαντη ηλικία εκπαίδευση και πόσο καιρό. Λοιπόν, ο ιδανικός χρόνος για τις τεχνικές κατάρτισης γιογιό κουτάβι για να αρχίσει είναι όταν το κουτάβι είναι αρκετά μεγάλος για να πάρει άδεια από τη μητέρα του και είναι έτοιμο να εισαχθεί στη νέα οικογενειακή της. Ένα κουτάβι που έχει ήδη ξεκινήσει τη ζωή του με το κακό και ανεκπαίδευτο συνήθειες, δίνει μια δύσκολη στιγμή για τον ιδιοκτήτη, να το μάθουν και να ξεμάθουμε τα πράγματα και να ακολουθεί το πρόγραμμα ασήμαντη κατάρτιση που απαιτείται κουτάβι. Για τις τεχνικές για να κάνουμε καλά και να αποφέρει θετικά αποτελέσματα, είναι σημαντικό για τον ιδιοκτήτη να καταλάβει ότι η εκπαίδευση θα πάρει χρόνο και πολλή υπομονή και επίμονη προσπάθεια από την πλευρά του ιδιοκτήτη. Αυτές οι τεχνικές περιλαμβάνουν, επίσης, την εκπαίδευση του ιδιοκτήτη και τον έκανε να πάρουν στα χέρια τους τα σημάδια, που δείχνουν ότι πρέπει να ληφθεί έξω ή στην τουαλέτα το κουτάβι. Έτσι, όλες αυτές οι βασικές πτυχές των τεχνικών κουτάβι ασήμαντη κατάρτιση θα συζητηθεί στη συνέχεια. Διαβάστε περισσότερα για την κατάρτιση σκυλιών.

Κουτάβι Ασήμαντος Συμβουλές Εκπαίδευση

Για να αρχίσει με τεχνικές κατάρτισης κουτάβι ασήμαντος, θα πρέπει να γνωρίζετε τα σημάδια ότι «ήρθε η ώρα»! Έχει παρατηρηθεί ότι τα περισσότερα κουτάβια πρέπει να πάνε στην τουαλέτα 15 – 20 λεπτά μετά το γεύμα τους. Το κουτάβι σας μπορεί να γίνει ανήσυχος και να αρχίσει να κύκλο και μυρίζει το πάτωμα. Σκάβοντας στο πάτωμα είναι επίσης μια ένδειξη ότι το κουτάβι σας χρειάζεται για να ανακουφίσει τον εαυτό του και έτσι κάνει πορεία της προς ένα προηγουμένως λερωμένο σημείο.

Έτσι, όταν το κουτάβι σας αρχίσει να εμφανίζει τέτοια συμπτώματα, πρέπει να καταλάβετε ότι πρέπει να πάμε για ένα διάλειμμα γιογιό. Αμέσως, πάρτε το κουτάβι σας έξω και επέλεξε μια συγκεκριμένη περιοχή του ναυπηγείου ή κάτι παρόμοιο. Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι ο τόπος αυτός δεν θα πρέπει να είναι κοντά στον τόπο, όπου το κουτάβι σας μπορεί να περνούν το χρόνο τους παίζοντας τους. Μην αποσπούν την προσοχή του κουτάβι ενώ κάνει τις δραστηριότητές της και να ενθαρρύνει να ολοκληρώσει τη διαδικασία γιογιό του. Είναι μια καλή πρακτική για να ανταμείψει το κουτάβι σας, δεδομένου ότι αρχίζει να μάθετε την τουαλέτα. Όντας με το κουτάβι, ενώ ακολουθώντας τις τεχνικές κατάρτισης κουτάβι ασήμαντος, είναι ιδανική η καλύτερη πρακτική κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να πάρει επάνω. Διαβάστε περισσότερα για το κουτάβι άκρες κατάρτισης και κουτάβι περίθαλψη.

κουτάβι κατάρτισης κλουβί γίνεται μια αναγκαιότητα, όταν ξέρεις ότι δεν μπορείς να έχεις την παρουσία σας για μια περιπολία ασήμαντο για μια εκτεταμένη χρονική περίοδο. Περιορίζοντας το κουτάβι σε ένα κλουβί είναι ευεργετική για όσους δεν μπορούν να αφιερώσουν αρκετό χρόνο για την εκπαίδευση κουτάβι τους. Εκτός από αυτό, μειώνονται τα προβλήματα με λερωμένα πατώματα, είναι επίσης μια από τις ευνοϊκές πλεονεκτήματα που παίρνουν οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Ωστόσο, τα κουτάβια δεν έχουν επαρκή έλεγχο της κύστης τους και γι ‘αυτό δεν συνιστάται να κρατήσει το κουτάβι σας σε ένα κλουβί, για ώρες σε έναν χρόνο. Ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν έτσι ώστε το ζώο να απολαύσετε το γιογιό του να σπάσει κάθε δύο ώρες. Μπορείτε να ανατρέξετε στα σκυλιά κατάρτισης άρθρο γιογιό, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα κατάρτισης κουτάβι ασήμαντος.

Πάρτε μερικά ειδικά καθαριστικά από τα καταστήματα ανεφοδιασμού κατοικίδιων ζώων, προκειμένου να αφαιρέσει κάθε ίχνος οσμής από τον τόπο που επιλέγεται για την ασήμαντη κατάρτιση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, αν το κουτάβι σας παίρνει την οσμή των αποβλήτων, θα μπορούσε να σκεφτεί ότι έχει βρει την τουαλέτα, η οποία μπορεί να μην είναι η τουαλέτα μετά από όλα.

μαξιλάρια κουτάβι ασήμαντη κατάρτιση είναι γνωστή για τα οφέλη τους, καθιστώντας την εκπαίδευση ευκολότερη και απλούστερη. Αυτά τα μαξιλάρια φτιαγμένα από υλικό το οποίο είναι σε θέση να απορροφήσει τα απόβλητα και να κρατήσει σαλόνι του κουταβιού καθαρό. Η χρήση τέτοιων μαξιλάρια, επίσης, να εκπαιδεύσει το κουτάβι, πού να πάτε για τις ανάγκες του.

Εκτός από όλες αυτές τις τεχνικές κατάρτισης κουτάβι ασήμαντος, οι ιδιοκτήτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη χρήση ενός κουδουνιού. Ναι ένα κουδούνι! Τώρα εδώ είναι το πώς μπορείτε να κάνετε χρήση του ένα κουδούνι κουτάβι ασήμαντη κατάρτιση. Αγοράστε μερικά κουδούνια που διατίθενται στην αγορά ειδικά για τέτοιες προπονήσεις και κρεμάστε τα πάνω από το πόμολο της πόρτας. Οι καμπάνες θα πρέπει να κρέμονται αρκετά χαμηλή ώστε το κουτάβι σας μπορεί να φτάσει με τη μύτη ή τα πόδια του.

Όταν παίρνετε το κουτάβι σας έξω για ένα διάλειμμα ασήμαντος, ενσταλάξει τη χρήση μιας εντολής όπως «αγόρι, πάει ασήμαντο» ή «κορίτσι, πάει ασήμαντο» ή ό, τι προτιμάτε και να το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια κάθε γιογιό διάλειμμα. Τώρα, φέρτε το κουτάβι σας προς την πόρτα και να χρησιμοποιήσετε την εντολή και να χτυπήσετε το κουδούνι. Αφού βαθμίδα τα κουδούνια, πάρετε το κατοικίδιο ζώο σας έξω. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή την εκπαίδευση για τις πρώτες δύο εβδομάδες. Στη συνέχεια, πάρτε το κουτάβι σας προς την πόρτα και να χρησιμοποιήσετε την εντολή ως συνήθως. Αλλά αυτή τη φορά, δεν χτυπάει το κουδούνι και περιμένετε για το κουτάβι σας να το κάνει. Μόλις χτυπάει το κουδούνι, έπαινο το κατοικίδιο ζώο σας καλά και στη συνέχεια να το πάρουν. Για να μην αναφέρουμε, αυτό το βήμα έχει επίσης να επαναληφθεί για τα επόμενα δύο εβδομάδες ή έτσι, μέχρι να βρείτε το κουτάβι σας χτυπούν τις καμπάνες από μόνη της. Όταν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να είστε βέβαιοι υπόλοιπο ότι το κουτάβι σας έχει εκπαιδευτεί καλά να βγουν από μόνη της για τις ανάγκες του. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προβλήματα ασήμαντη κατάρτιση κουτάβι.

Μετά από όλες αυτές τις διαφορετικές τεχνικές κατάρτισης κουτάβι ασήμαντος, όπως είπε, απαιτεί χρόνο για να δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το πιθανότερο είναι ότι τα ατυχήματα θα συμβούν και να είναι προετοιμασμένοι για να καθαρίσει το χάος είναι μια σοφή απόφαση. Temper είναι ένα πράγμα που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων δεν μπορεί να βάλει ένα λουρί επάνω και αυτό είναι όταν όλα πάνε εκτός τόπου. Να θυμάστε, το κουτάβι σας είναι «κουτάβι» και όχι ένα παιδί τους οποίους μπορείτε να τιμωρήσει για ένα παράπτωμα. Δεν έχει σημασία πόσο πολύ σας επιπλήξει ή να φωνάζουν σε αυτόν, αυτός δεν θα καταλάβει το λόγο για τον οποίο είστε αναστατωμένος.

Μία από τις πιο σημαντικές τεχνικές κουτάβι ασήμαντη κατάρτιση είναι να αγνοήσετε τυχόν ατυχήματα γιογιό που θα μπορούσε να συμβεί. Αυτό συμβαίνει διότι, αν αντιδράσει με το ατύχημα, το κουτάβι σας μπορεί να θέλει να καταφύγει στην ίδια συμπεριφορά ως μέσο για να πάρει την προσοχή σας. Έτσι, ακολουθήστε τις παραπάνω κουτάβι άκρες κατάρτισης σπίτι, είναι μια καλή μπαμπάς σε λίγο κυνικός το μωρό σας, να τον διδάξει όλα τα καλά τρόφιμα και να τον συγχωρέσει για λίγο χαζό τα λάθη του!