Press "Enter" to skip to content


Τα τρόφιμα Bad για τα σκυλιά

Συχνά, έχουμε αυτή την παρανόηση σχετικά με τα ζώα, ώστε να μπορούν να τρέφονται με οτιδήποτε. Όποια και αν είναι βρώσιμα για εμάς, εμείς να θεωρούμε δεδομένο ότι θα είναι το ίδιο για τα κατοικίδια ζώα μας επίσης. Ωστόσο, σε αντίθεση με αυτό το πιστεύω, τα τρόφιμα που είναι κατάλληλα για εμάς και τα άλλα ζώα, καθώς, δεν μπορεί να είναι καλό για τα σκυλιά. Κυνόδοντες έχουν διαφορετικό μεταβολισμό εντελώς και έτσι, όταν τρέφονται οτιδήποτε, δείχνουν διαφορετικά είδη των συμπτωμάτων, τα οποία κυμαίνονται από το να είναι ήπια έως σοβαρή. Έτσι, δώστε προσοχή στην παρακάτω λίστα των τροφίμων κακός για τα σκυλιά και να διασφαλιστεί ότι θα παραμείνουν έξω από το πιάτο φαγητό του κατοικίδιου ζώου σας. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα τρόφιμα σκυλιών.

Τα τρόφιμα το σκυλί σας πρέπει να τρώτε

Η κατανάλωση αλκοόλ δεν είναι σίγουρα καλό για την υγεία!? Η πρώτη έκδοση του καταλόγου των τροφίμων κακός για τα σκυλιά είναι το αλκοόλ. Αν και, δεν είναι πιθανό ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων θα μπορούσε να δώσει μια θεραπεία της οινόπνευμα για να τα κατοικίδια ζώα τους, υπάρχουν κάποιοι που έχουν μια ικανότητα για πειραματισμούς. Γι ‘αυτούς, είναι συνετό να γνωρίζουμε ότι το αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει προβλήματα τραυματισμών, αποπροσανατολισμός, η ασθένεια και ούρηση στα ζώα. Σε σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε κώμα και μερικές φορές, ακόμη και θάνατο. Έτσι, υποθέτω, πειραματίζονται στους φτωχούς ζώο δεν θα είναι ότι μια μεγάλη ιδέα! Διαβάστε περισσότερα για την υγεία του σκύλου.

Bones Δεν τους αρέσει;? Βεβαιωθείτε ότι το αγαπούν! Αλλά αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι αδυνατούν να κατανοήσουν είναι το γεγονός ότι μαγειρεμένα κόκκαλα μπορούν να αποδειχθούν πολύ επικίνδυνες. Οστά, όταν μαγειρεύονται, γίνονται εύθραυστα και έτσι, παίρνουν θρυμμάτισε εύκολα όταν σπάσει. Τα θραύσματα έχουν αιχμηρές άκρες που μπορεί να κολλήσουν στα δόντια, που αλιεύονται στο λαιμό ή μπορεί να τρυπήσει το βλεννογόνο του στομάχου ή εντερικό σωλήνα. Έτσι, περικόψει τη συνήθεια της σίτιση του σκυλιού σας με τα οστά και ιδιαίτερα οστά κοτόπουλο, γαλοπούλα, ζαμπόν, το χοιρινό κρέας, τα ψάρια και κρέας.

Τι γίνεται με κρεμμύδια;? Τα αφυδατωμένα κρεμμύδια, σκόνη κρεμμύδι, ωμά κρεμμύδια, μαγειρεμένα κρεμμύδια και όλες τις άλλες μορφές των κρεμμυδιών που περιλαμβάνονται στον κατάλογο των τροφίμων κακός για τα σκυλιά. Αυτά τα λαχανικά έχουν την τάση να καταστρέφουν τα ερυθρά αιμοσφαίρια των σκύλων, που οδηγεί σε αναιμία. Κατανάλωση κρεμμυδιών σε μεγάλες ποσότητες ή η τακτική κατανάλωση ακόμα και σε μικρές ποσότητες μπορεί να οδηγήσει σε δηλητηρίαση κρεμμύδι. Τα συμπτώματα εμετός, διάρροια, διατροφικές διαταραχές, νωθρότητα, και δύσπνοια.

Τι λέτε για ένα καφέ;? Καφέ και άλλα ποτά που περιέχουν καφεΐνη μπορεί να βάλει τη ζωή του σκύλου σας σε κρίσιμη κατάσταση. Αν έχετε τραφεί το σκυλί σας με τέτοια είδη τροφίμων, στη συνέχεια, ανησυχία, γρήγορη αναπνοή, αίσθημα παλμών της καρδιάς, μυϊκό τρόμο, σπασμούς και αιμορραγία είναι τα συμπτώματα θα πρέπει να περιμένουμε για να παρατηρήσετε.

Αγαπώ Σοκολάτες!? Μπορεί να είναι γνωστό στους περισσότερους από εμάς ότι η σοκολάτα είναι ένα δημοφιλές μέλος του είδη τροφίμων κακός για τα σκυλιά. Θεοβρωμίνη είναι ο κύριος ένοχος που πρέπει να κατηγορηθεί για αυτό. Βρίσκεται σε όλα τα είδη των σοκολάτες, και σκόνη κακάο και το μαγείρεμα σοκολάτα περιέχει θεοβρωμίνη η οποία είναι 10 φορές περισσότερο από ότι σε σοκολάτες γάλακτος. Μαύρη σοκολάτα και unsweetened σοκολάτα ψησίματος θεωρούνται τα πιο επικίνδυνα. Απλή γλείφει ένα γλάσο σοκολάτας από μια τούρτα μπορεί να κάνει εμετό σκυλί, έχει διάρροια και να γίνει αφύσικα διψασμένος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μη φυσιολογικός καρδιακός ρυθμός, τρόμος, σπασμούς και θάνατο μπορεί επίσης να είναι οι πιθανές εκβάσεις.

Αλμυρό αλμυρό αλάτι!? Τρόφιμα που περιέχουν άλατα είναι μεταξύ των τροφίμων κακός για τα σκυλιά. Υπήρξαν περιστατικά, όταν μερικά σκυλιά, αφού αλμυρά, gulped πάρα πολύ νερό και υπέστη φούσκωμα. Είναι μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση όπου, το στομάχι γεμίζει με αέριο και ανατροπές και στην απουσία οποιασδήποτε άμεσης θεραπείας, μπορεί να οδηγήσει σε επώδυνο θάνατο. Η υπερβολική κατανάλωση αλατιού μπορεί επίσης να οδηγήσει σε δηλητηρίαση από ιόντα νατρίου.

Ντομάτες – Καλό για μένα!? Λοιπόν, καλό για σας, αλλά όχι για τα σκυλιά σας. Αυτά τα λαχανικά είναι πλούσια σε ατροπίνη, που τείνουν να προκαλούν διεσταλμένες κόρες, τρέμουλο και καρδιακή αρρυθμία. Φύλλα και μίσχοι του φυτού λιμάνι την υψηλότερη συγκέντρωση της ατροπίνης, ακολουθούμενη από πράσινες ντομάτες και τα ώριμα αυτά.

Αυγά!? Τα αυγά είναι επωφελείς για κυνόδοντες, εφ ‘όσον είναι μαγειρεμένα. Σίτιση ωμά αυγά αυξάνει τον κίνδυνο του σκύλου σας να έχουν μολυνθεί από βακτήρια όπως η Salmonella ή E. coli. Πρώτες αυγά περιέχουν ορισμένα ένζυμα που παρεμβαίνουν με το σώμα του ζώου να απορροφά Β βιταμινών. Έτσι, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα του δέρματος στο σκύλο σας.

Μάθετε περισσότερα για:? Κακό τροφή για σκύλους? Επιβλαβές τρόφιμα για τα σκυλιά? Άλλα είδη τροφίμων δεν θα πρέπει να ταΐσει το σκύλο σας? Εκτός από αυτά που έχουν αναφερθεί πιο πάνω, άλλα τρόφιμα κακός για τα σκυλιά είναι:? Γατοτροφή ; προϊόντα καπνού? Κορδόνι ; Ζαχαρούχα τρόφιμα? ζύμη? Τεχνητό γλυκαντικό? Ωμό ψάρι ; Πατάτα, ραβέντι, και ντομάτα φύλλα? Κάκι, τα ροδάκινα και τα δαμάσκηνα? Candy και των ούλων? καρύδια? Γάλα και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα? Σταφύλια και σταφίδες? αβοκάντο? Πέρα από τα αντίθετα φάρμακα? Αν αναρωτιέστε σχετικά με το ποια τρόφιμα θα ήταν καλύτερο για τα σκυλιά σας, τότε εδώ είναι περισσότερο σχετικά:? Σπιτικά τρόφιμα σκυλιών? Top 10 Best Foods Dog? Υγιέστερα τρόφιμα σκυλιών? Έτσι, τώρα έχετε μια λίστα με όλες τις πιθανές τρόφιμα κακός για τα σκυλιά. Σημειώνω τα κάτω και απλά να τους αποκλείσει από τη διατροφή του κατοικίδιου ζώου σας. Τρόφιμα, εφόσον δίνονται σε περιορισμένες ποσότητες και είναι μαγειρεμένα, καθαρά και μη λιπαρά ή πολύ έμπειρος, δεν συνιστούν απειλή για την υγεία του σκύλου σας.