Press "Enter" to skip to content


Πώς να απαλλαγείτε από τα φίδια

Ήταν μια ευχάριστη Κυριακή το πρωί. Ο γείτονάς μου, Άννυ, ήταν απασχολημένος με την κηπουρική. Ήταν αφαίρεση αποξηραμένα φύλλα και τα κλαδιά των φυτών. Ξαφνικά, ούρλιαζε δυνατά. Όλοι έσπευσαν προς το μέρος της και ήταν αποστομώσουμε να δείτε ένα μαύρο ερπετό … σφύριγμα και κινείται γρήγορα! Ήταν ένα φίδι αρουραίων. Όλοι γνώριζαν, ήταν μια nonvenomous είδη? αλλά η παρουσία της τρομάζει όλους. Τέλος, απομακρύνθηκε με τη βοήθεια ενός Wrangler φιδιού και Anny αισθάνθηκε ανακούφιση. Συνειδητοποίησε αν είχε αφαιρεθεί τα σκουπίδια και να καθαρίζεται ο κήπος νωρίτερα, το φίδι δεν θα έχουν εισέλθει στην πίσω αυλή του σπιτιού της.

Αυτό θα μπορούσε να συμβεί ακόμα και με σας. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ένα φίδι στο σπίτι ή στον κήπο σας. Αν και η ίδια η σκέψη της παρουσίας του μπορεί από μόνη της να είναι μια τρομακτική εμπειρία? δεν παίρνουν φοβάται! Δεν είναι όλα τα είδη των φιδιών είναι δηλητηριώδη. Μεταξύ 3000 είδη φιδιών στον κόσμο, μόνο 600 είδη είναι δηλητηριώδη και σε αυτά περιλαμβάνονται το Krait, οχιά Russell, η τίγρη φίδι, ο βασιλιάς Cobra, για να αναφέρουμε μερικές. Φίδια γενικά ήθελα να διαμένουν σε δροσερό, σκιασμένες περιοχές. Μπορούν να βρεθούν στους θάμνους, αμμώδεις περιοχές, ψηλό χορτάρι, περιοχές κομπόστ, υπό την κούτσουρα, σκουπίδια ή σκουπίδια. Προτιμούν να μείνουν κρυμμένα μακριά από τον ήλιο. Φίδια εισάγετε το σπίτι ή τον κήπο, σε αναζήτηση καταφυγίου ή τροφίμων. Μερικοί άνθρωποι προσπαθούν να σκοτώσει ένα φίδι, από τη στιγμή που οργανώνει τα μάτια σε αυτό. Ωστόσο, τα περισσότερα φίδια που βρέθηκαν κοντά στο σπίτι ή την αυλή είναι nonvenomous και ακίνδυνο? μάλλον, μπορούμε να πούμε ότι είναι ευεργετικές για τον άνθρωπο. Φίδια, όπως φίδια καλτσοδέτα ή φίδια αρουραίο βοηθήσει στην άρση των επιβλαβών τρωκτικών, όπως ποντίκια από το σπίτι σας. Παρά κάποια πλεονεκτήματα, είναι σκόπιμο να υιοθετήσουν την κατάλληλη προληπτικά μέτρα, όπως snakebites μπορεί να είναι επικίνδυνα, ακόμη και απειλητικές για τη ζωή. Αν δεν εισάγετε το σπίτι ή πίσω αυλή σας, είναι πολύ φυσικό ότι θα θέλατε να ξέρετε πώς να απαλλαγούμε από τα φίδια. Εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για να απαλλαγούμε από τα φίδια.

Πώς να απαλλαγείτε από τα φίδια

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού, ειδικά που ζουν στις αγροτικές περιοχές, έχουν βιώσει την παρουσία του φιδιού στην ιδιοκτησία τους σε κάποια χρονική στιγμή ή το άλλο. Όταν παρατηρήσετε ένα φίδι στο σπίτι ή στο κατώφλι σας, μπορείτε να το αφαιρέσετε φυσικά για τη δική σας κρατώντας το κάτω με τη βοήθεια ενός φιδιού γάντζο ή φίδι λαβίδες ή να λάβει τη βοήθεια ενός Wrangler φιδιού. Ωστόσο, μπορείτε να ξεκινήσετε με τη λήψη κάποια προληπτικά μέτρα.

Αν θέλετε να διατηρήσετε τα φίδια έξω από το ναυπηγείο σας, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν θάμνοι, θάμνοι ή πυκνά φυλλώματα γύρω από το σπίτι σας, καθώς αυτά είναι φυσικά ενδιαιτήματα των φιδιών. Αποφύγετε τη συσσώρευση των σκουπιδιών στον κήπο, καθώς αυτό είναι ένα ιδανικό κρησφύγετο για τα φίδια. Πάντα να έχετε τον κήπο καθαρό αφαιρώντας τα συντρίμμια κήπο, όπως αποξηραμένα φύλλα και τα κλαδιά των δέντρων. Σε γενικές γραμμές, τα φίδια προτιμούν να καταφύγιο στο ψηλό χορτάρι. Όπως ψηλό χορτάρι είναι το σπίτι σε διάφορα τρωκτικά και έντομα, συμπεριλαμβανομένων ποντίκια, ακρίδες και τα τριζόνια, είναι μια μεγάλη πηγή τροφής για τα φίδια. Έτσι, θα πρέπει να κρατήσει τη χλόη χαμηλά και να κόψει το γκαζόν στον κήπο σας.

Γεγονότα για τα φίδια αποκαλύπτουν ότι είναι πάντα ψάχνει για δροσερά μέρη για να κρύψει. Ένα σωρό του κομπόστ ή ξύλο στον κήπο σας είναι πιθανό να προσελκύσει φίδια στην ιδιοκτησία σας. Κενά στο σωρό είναι τέλεια μέρη για τα φίδια για να κρύψει. Έτσι, θα πρέπει να εξαλειφθούν αυτά τα ασφαλή σημεία από την περιουσία σας.

Ένας άλλος τρόπος για να αποτρέψει τα φίδια από την είσοδο του ακινήτου σας, είναι να αφαιρέσετε τα μικρά τρωκτικά και έντομα από το σπίτι και τον κήπο σας. Μικρά τρωκτικά όπως σκίουροι ή ποντίκια και έντομα όπως ακρίδες, γρύλοι ή άλλα μικρά ζωύφια είναι τροφή για τα φίδια. Έτσι, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι και τον κήπο σας είναι απαλλαγμένο από τρωκτικά και έντομα.

Θα πρέπει να σφραγίσει όλα τα ανοίγματα του σπιτιού σας, όπως περιοχές γύρω από τα παράθυρα και τις πόρτες, σωλήνες και τις ηλεκτρικές εξόδους, έτσι ώστε τα φίδια δεν εισέρχονται στο σπίτι σας. Επίσης, θα πρέπει να βάλετε επάνω προστατευτική περίφραξη γύρω από τον κήπο. Εκτός από αυτό, η χρήση ενός απωθητικό φίδι είναι μια άλλη αποτελεσματική μέθοδος κρατώντας τα φίδια μακριά από την ιδιοκτησία σας. Αυτά τα απωθητικά αποτελούνται ορισμένα στοιχεία όπως το θείο, λάδι κέδρου ή έλαιο γαρίφαλου που εκπέμπουν ισχυρή μυρωδιά για να αποκρούσει τα φίδια. Τα εντομοαπωθητικά μπορεί να έχουν ουσίες που μπορούν να κάνουν τα φίδια άβολα να σέρνονται πάνω. Τα περισσότερα απωθητικά φίδι είναι διαθέσιμα σε μορφή σκόνης. Μπορεί να σκορπιστεί γύρω από το σπίτι, τον κήπο ή την αυλή σας. Ευτυχώς, τα προϊόντα αυτά δεν είναι επιβλαβή για τα κατοικίδια ζώα ή τα παιδιά σας. Τα φίδια είναι πιο δραστήρια τη νύχτα, ώστε να μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια παγίδα φίδι. Η παγίδα αποτελείται από μια κολλώδη επιφάνεια. Από τη στιγμή που ένα φίδι εισέρχεται στην παγίδα, θα κολλήσει στην κόλλα. Η κατέλαβε το φίδι μπορεί να απελευθερωθεί με ασφάλεια μακριά από το σπίτι σας.

Με αυτές τις χρήσιμες επιλογές, μπορείτε σίγουρα να αποτρέψει αυτά τα απρόσκλητους επισκέπτες από την είσοδο του σπιτιού και του κήπου σας. Ακόμα και αν παρατηρήσετε την ύπαρξη ενός φιδιού στον περιβάλλοντα χώρο, μην επιχειρήσετε να το σκοτώσει. Φίδια βοηθούν στη διατήρηση της ισορροπίας του οικοσυστήματος με τον έλεγχο της προσβολής των επιβλαβών τρωκτικών και εντόμων. Έτσι, να είστε ευγενικοί με τα φίδια, ακόμη και αυτοί που ζουν όντα!