Press "Enter" to skip to content


Παρατήρηση πουλιών

Τα πουλιά είναι πιθανόν μερικά από τα πιο παραβλεφθούν τα πράγματα στον πλανήτη μας.Εννοώ βλέπουμε τους καθημερινά, μέρα με τη μέρα, αλλά σπάνια βρίσκουν το χρόνο να δώσει μια σκέψη για την ύπαρξή τους? πολλές από τις φορές θεωρούνται ακόμη και ως παράσιτα, κάτι που δεν ήθελε around.something να ξεφορτωθεί. Αυτό είναι το πώς είναι με την πλειοψηφία των ανθρώπων? μερικοί άνθρωποι βλέπουν όμως τα πουλιά για αυτό που είναι, υπέροχα πλάσματα που είναι ένα μέρος της δημιουργίας του Θεού και ένα ζωτικής σημασίας μέρος στην όλη διαδικασία της φύσης και ούτω καθεξής.

Τα πουλιά είναι σαν δύτες και διαφορετικά όπως τα λουλούδια του αγρού και όσο τα αστέρια στον ουρανό, και ξέρατε ότι ο Θεός δημιούργησε σε κάθε ένα από αυτά για ένα ειδικό σκοπό, κάθε είδος πτηνού είτε διανέμει σπόρων και είναι τροφή για άλλα ζώα, ή να καθαρίσει μετά από τα άλλα ζώα και φυσικά, υπάρχουν τα μεγαλοπρεπή αρπακτικά πουλιά που κάνουν τη δουλειά τους στη διατήρηση πάντα σε ισορροπία. Ο Θεός πραγματικά ήξερε τι έκανε όταν αποφάσισε να μας δώσει κάτι τόσο υπέροχο, όπως τα πτηνά, όχι μόνο δεν βοηθούν τον κόσμο να γυρίζει, αλλά είναι επίσης όμορφο να βλέπω και πολύ ενδιαφέρον να μελετηθεί.

Πολλοί άνθρωποι έχουν κάνει στόχο τους στη ζωή για να μελετήσει και να παρακολουθήσουν τα πουλιά στο μεγάλο πλανήτη μας, άλλοι άνθρωποι έχουν κάνει ένα χόμπι που πρέπει να γίνει στον ελεύθερο χρόνο τους? μερικά ταξίδια χιλιάδες μίλια και άλλοι είναι στην ευχάριστη θέση να μελετήσει μόνο τα πουλιά που βρίσκονται στην πλάτη τους yards.for εκείνους που θέλετε να ξεκινήσετε, υπάρχουν κάποιοι γενικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται.

Ένα από αυτά είναι ότι δεν θέλετε να διαταράξει το πουλί ή πουλιά που είστε παρατηρώντας? ποτέ δεν παίζουν με μια φωλιά που έχει αυγά ή οι νεοσσοί σε αυτό, διότι είναι πολύ πιθανό ότι η μαμά και ο μπαμπάς θα εγκαταλείψει νεοσσών ή αυγών τους όταν συνειδητοποιούν ότι η φωλιά είχε παραποιηθεί? μόνο να σέβεται τα πουλιά και το χώρο τους.

Υπάρχουν επίσης μερικά διαφορετικά πράγματα που κάθε πρόσωπο πουλί θα θέλουν να έχουν τον καιρό που αρχίζει ακριβώς ή ακόμα και αν αυτός είναι ένα πρόσωπο που είναι ένα παλιό βετεράνος στο παιχνίδι του παρατήρηση πουλιών. Ένα πράγμα που θα θέλετε είναι ένα καλό πουλί είναι guide.there πολλοί οδηγοί πουλί που θα έπρεπε και ανάλογα με το πού ζείτε στον κόσμο, θα υπάρχουν πολλά για να επιλέξετε from.you θα πρέπει να επιλέξουν έναν οδηγό πουλί που είναι ειδικό για περιοχή σας, μια που θα έχουν τα είδη πουλιών που θα πιθανότατα συνάντηση. Εάν ζείτε στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα θέλετε να πάρετε ένα βιβλίο για τα πουλιά της Brazil.that πρέπει να είναι προφανές (εκτός και αν θέλετε να πάτε εκεί για το ρολόι πουλί σας).

Ένα άλλο πράγμα που θα χρειαστείτε είναι ένα καλό ζευγάρι κιάλια … αυτό είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, εάν είστε σοβαροί για την παρατήρηση πουλιών, γιατί ένα φτηνό ζευγάρι κιάλια δεν πρόκειται να σας πάρει πολύ μακριά. Να προχωρήσει και να ξοδεύουν τα χρήματα και να πάρετε τον εαυτό σας κάτι που είναι καλής ποιότητας και ένα καλό brand name, γιατί αν δεν το κάνετε, θα υπάρξουν πολλές ημέρες της απογοήτευσης και δάκρυα, όταν υπάρχει ένα πουλί μακριά στην απόσταση που φαίνεται μεγάλη αλλά δεν μπορείτε να το εντοπίσει, γιατί όλοι μπορείτε να δείτε μέσα από φθηνά κιάλια σας είναι μια μπάλα του ρουφηξιά.

Κάνετε την έρευνα και να μάθετε τι είδους των πτηνών στην περιοχή σας πριν να τρέξετε έξω και να προσπαθήσει να εντοπίσει όλα αυτά. Μάθετε τι να περιμένετε και ότι θα κάνει ακριβώς ότι πολύ πιο εύκολο να εντοπίσει το πουλί όταν το βλέπετε.

Μαζί με την ενημέρωση για τα πουλιά στην περιοχή σας, και μάθετε τα ενδιαιτήματα των πτηνών αυτών, έτσι ώστε θα είστε σε θέση να τα βρούμε? να μάθουν τα τραγούδια των πουλιών αυτών, έτσι ώστε θα έχετε κάποια επιπλέον βοήθεια. Άλλες προτάσεις είναι να ενταχθούν σε μια ομάδα παρατηρητές πουλιών, αυτοί θα πρέπει να είναι οι άνθρωποι που θα είναι περισσότερο στη συνέχεια, πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας δώσει συμβουλές και, όπως για το πού να βρει τα πουλιά.

Κανείς δεν είπε ποτέ ότι ήταν εύκολο να πάει Κυνήγι, αλλά σίγουρα είναι ένα πολύ διασκεδαστικό, αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε και εσείς πιθανότατα δεν θα το μετανιώσετε!