Press "Enter" to skip to content


Ολιστική Στρατηγικές υγεία του σκύλου

Ολιστική σκύλος της υγειονομικής περίθαλψης γίνεται ένας φυσικός τρόπος για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων για να εξασφαλιστεί ότι η αγαπημένη τους σκύλους τους είναι σε πιο υγιεινή τους, που ζουν μακριά, ευτυχισμένη ζωή και σε μεγάλη ηλικία.

Διατροφικές ανάγκες είναι ίσως η πιο σημαντική πτυχή να εξετάσει, όταν πρόκειται για την υγεία του σκύλου, με τη δική τους είναι κάπως διαφορετικά από τα δικά μας και θα απαιτήσει μια κάποια ισορροπία βιταμινών, μετάλλων, και θρεπτικά συστατικά για να εξασφαλίσει τα πάντα, από το πεπτικό σύστημα στα οστά, αρθρώσεις , και τα όργανα καθώς και το δέρμα και τρίχωμα είναι όσο το δυνατόν υγιέστερο. Μια διατροφή με βάση το κρέας, τα λαχανικά και τα δημητριακά ολικής αλέσεως χωρίς καμία επεξεργασμένα τρόφιμα ή περιττά υλικά πληρώσεως είναι συνήθως συνιστάται όταν μετά την ολιστική προσέγγιση για την φροντίδα σκύλου.

Χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από αιθέρια έλαια, φυτικά εκχυλίσματα, βότανα και αιθέρια έλαια ανθοφορία, οι άνθρωποι έχουν θεραπεύσει πολλές ασθένειες και τις προϋποθέσεις κατά τα τελευταία χιλιάδες χρόνια. Ως πρόσφατα, αυτές οι αρχαίες θεραπευτικές πρακτικές έχουν βρει το δρόμο τους σε φροντίδα κατοικίδιων ζώων και τώρα γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, καθώς όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες σκυλιών ψάχνουν για ασφαλέστερα, και λιγότερο επεμβατικές εναλλακτικές λύσεις για τη θεραπεία τα κατοικίδια ζώα τους.

Μερικά φυτά που χρησιμοποιούνται συνήθως για τη θεραπεία παθήσεων σε σκύλους περιλαμβάνουν καλέντουλα και χαμομήλι. Και οι δύο βοηθούν στην επούλωση πληγών, και το χαμομήλι είναι επίσης χρήσιμη για τη θεραπεία αναπνευστικών θέματα πάρα πολύ.Για να βοηθήσει το σκυλί σας να ανακτήσει από δυσκοιλιότητα ή εντέρου διαταραχές, μπορείτε να δοκιμάσετε συνθλίβονται λιναρόσπορος αναμειγνύεται με πολύ νερό. Για ξηρό, φαγούρα στο δέρμα, η βρώμη είναι σαν καταπραϋντικό για το δέρμα του σκύλου, όπως είναι για έναν άνθρωπο, καθώς και αν το κουτάβι σας έχει πρόβλημα ύπνου, μυρίζοντας κάποιο λεβάντα μπορεί να βοηθήσει να χαλαρώσει και τελικά πέφτουν χρηστή κοιμισμένοι.

Να είστε βέβαιος να κάνετε την εργασία σας πριν από τη χρήση οποιουδήποτε φυτικά σκευάσματα για το σκύλο σας. Ορισμένα βότανα και τα λουλούδια μπορούν να είναι επιβλαβή ή τοξικά για τα ζώα ή τους ανθρώπους.Επίσης, ρωτήστε τον κτηνίατρό σας για την είσοδο και τις συστάσεις τους, όταν πρόκειται για την ολιστική υγεία του σκύλου και χρησιμοποιώντας όλα-φυσικές θεραπείες για τη φροντίδα τους.

Σήμερα υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός κτηνιάτρων που βάζουν μεγάλο απόθεμα στην ολιστική υγεία του σκύλου, καθιστώντας το ένα μεγάλο μέρος της πρακτικής τους. Ένας κτηνίατρος που χρησιμοποιεί ολιστική στρατηγικές κατοικίδιο αντιμετωπίζει το σκυλί στο σύνολό της, και όχι κοιτάζοντας ένα speciic πρόβλημα και χρησιμοποιώντας ένα είδος θεραπείας για την αντιμετώπιση τη συγκεκριμένη ασθένεια ή ασθένεια.

Ως παράδειγμα, εάν το σκυλί σας έχει ξαφνικά έρχονται κάτω με κάποιο είδος εξάνθημα στο δέρμα του που προκαλεί ερεθισμό, ερυθρότητα, φαγούρα, μια πιθανή λοίμωξη, και κάποια απώλεια γούνα, μια τακτική κτηνίατρο μπορεί να σας στείλει μακριά με ένα αντιβιοτικό για τη θεραπεία της λοίμωξης του δέρματος και τότε ίσως μια τοπική αλοιφή για την αντιμετώπιση της φαγούρα.

Μια ολιστική κτηνίατρος θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στον προσδιορισμό της αιτίας του εξανθήματος ως την πηγή της μόλυνσης πριν από τη συνταγογράφηση των δύο αυτών μέσων.τον τρόπο ζωής του κατοικίδιου ζώου σας, οι διατροφικές συνήθειες και το περιβάλλον του, είναι όλα λαμβάνονται υπόψη όταν προσπαθούν να τον αντιμετωπίζουν ολιστικά.