Press "Enter" to skip to content


Μαδαγασκάρη κατσαρίδες σφύριγμα

Η Μαδαγασκάρη είναι ένα νησί στα ανοικτά των ακτών της Αφρικής. Αυτό το νησί είναι το σπίτι σε συναρπαστική έντομο, το όνομά του από το νησί, η Μαδαγασκάρη σφύριγμα κατσαρίδες. Το λεπτό κάποιος αναφέρει «κατσαρίδα» τους ανθρώπους να αισθάνονται ανατριχιάσετε τρέχει κάτω από το δέρμα τους, οι γυναίκες ουρλιάζουν, άντρες τρέχουν μετά τις κατσαρίδες με τα παπούτσια τους ως το απόλυτο όπλο για να απαλλαγούμε από αυτό το ενοχλητικά πλάσμα. Όμως, οι κατσαρίδες σφύριγμα της Μαδαγασκάρης είναι κάπως διαφορετικό από τα άλλα αδέλφια τους, αλλά δεν χάνουν irking προσφυγή τους.

Φυσική εμφάνιση της Μαδαγασκάρης κατσαρίδες σφύριγμα? Μαδαγασκάρη σφύριγμα κατσαρίδες είναι έντομα χωρίς φτερά, γυαλιστερό καφέ χρώμα. Είναι οβάλ σχήματος και έχουν ένα μόνο ζευγάρι των κεραιών. Είναι περίπου 2 έως 4 ίντσες σε μήκος και ζυγίζει; σε 7/8 ουγγιές. Οι κατσαρίδες εκθέματα λευκό χρωματισμό αμέσως μετά molting. Μόλις το παλτό σκληραίνει, γυρίζει πίσω στο καφετί ή μαύρο χρώμα. Μαδαγασκάρη κατσαρίδες σφύριγμα ζουν σε αποικίες κατσαρίδες όλων των ηλικιών και των δύο φύλων.

Τα αρσενικά Μαδαγασκάρη σφύριγμα κατσαρίδες είναι μεγαλύτερα από τα θηλυκά. Τα αρσενικά έχουν ζευγάρι κέρατα στο κεφάλι τους. Αυτά τα κέρατα χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση άλλα αρσενικά. Οι compititors ram κέρατα τους ένας εναντίον του άλλου και σφύριγμα συνεχώς. Ο νικητής είναι αυτός που σφυρίγματα περισσότερο από το κατσαρίδες να χάσει. Ο ήχος σφύριγμα που παράγεται από αυτά τα έντομα που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του ζευγαρώματος και τρομάζουν και αρπακτικά. Ο αέρας αναγκάζεται από τους κοιλιακούς τρύπες αέρα γνωστή ως spiracles. Θα εκπλαγείτε να ξέρετε ότι το σφύριγμα είναι 90 ντεσιμπέλ. Αυτό είναι ίσο με τον ήχο που παράγεται από ένα χλοοκοπτικό!

Κύκλος Ζωής της Μαδαγασκάρης κατσαρίδες σφύριγμα? Οι κατσαρίδες σφύριγμα Μαδαγασκάρη έχουν ένα παράξενο τρόπο να γεννήσουν τα μικρά του. Τα θηλυκά φέρουν ένα κουκούλι που μοιάζει με την περίπτωση γνωστή ως ootheca. Φέρνουν τα αυγά τους σε αυτό το ootheca και νεογνική νύμφες τους μέσα στο σώμα τους. Οι νύμφες ωθούνται έξω από το σώμα από τα θηλυκά μετά την εκκόλαψη. Αυτό δίνει μια εμφάνιση σαν το ότι είναι από τον τοκετό για να ζήσουν νέους. Οι κατσαρίδες έχουν μια σταδιακή στάδιο μεταμόρφωσης, δηλαδή, την ανάπτυξη, όπως τα αυγά, νύμφες και τελικό στάδιο των ενηλίκων. Υπάρχουν έξι nymphal molts και διαρκεί 6 μήνες για μια νύμφη να αναπτυχθούν σε έναν ενήλικο.

Αναπαραγωγής Μαδαγασκάρη κατσαρίδες σφύριγμα? Μαδαγασκάρη σφύριγμα κατσαρίδες μπορούν να αναπαράγονται για 2 έως 3 χρόνια ή και περισσότερο. Μπορούν comonly έχουν τρεις παρα δύο γόνο ετησίως. Αν σκοπεύετε να αναπαραχθούν Μαδαγασκάρη σφύριγμα κατσαρίδες, τότε οι παρακάτω οδηγίες μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη.

Επιλέξτε ένα πλαστικό δοχείο ή γυαλί δεξαμενή για να στεγάσει Μαδαγασκάρη φιλιά κατσαρίδες σας. Παπανικολάου περίπου 3 ίντσες πλάτος λωρίδας από την κορυφή με βαζελίνη, ελαιόλαδο ή οποιοδήποτε bug διακοπή προϊόν. Αυτό είναι επειδή αυτές οι κατσαρίδες είναι γυαλί ορειβάτες και δεν θέλετε εξωτικό κατοικίδιο ζώο σας να ξεφύγουν. Ισιώστε τους κατόχους των αυγών από χαρτόνι και τοποθετήστε τα στο κάτω μέρος της δεξαμενής ή δοχείο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ροκανίδια, φλοιός, ροκανίδια πεύκου, συνθλίβονται αραβόσιτος ως κάλυψη για το κάτω μέρος της δεξαμενής ή δοχείο. Οι Μαδαγασκάρη κατσαρίδες σφύριγμα περιβλήματα δεν βρωμάνε όπως κρίκετ περίβλημα. Απαιτεί λίγη οικοκυρική σε σύγκριση με το κρίκετ περίβλημα.

Παρέχουν τις κατσαρίδες με μια δίαιτα υψηλή σε πρωτεΐνες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα κατσαρίδες δίαιτα ή ξηρή τροφή για γάτες. Τοποθετήστε το νερό στον πυθμένα της δεξαμενής σε μορφή γέλης νερού. Αυτό δεν θα βρωμάει σαν τα σφουγγάρια και αποτρέπει τους νέους κατσαρίδες από πνιγμό. Τα καρότα, μήλα, πορτοκάλια, φυλλώδη λαχανικά, φρούτα, κ.λπ. μπορεί να δοθεί στις κατσαρίδες μια φορά την εβδομάδα. Μην αφήνετε το unconsumed υλικό τροφίμων βρίσκονται στη δεξαμενή για περισσότερο από μια ημέρα ή έτσι. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη μούχλας που μπορεί να αποβεί μοιραία για την αποικία σας.

Η θερμοκρασία της αποικίας δεν πρέπει να διατηρούνται κάτω από 66;F δεδομένου ότι τείνουν να γίνουν υποτονική. Αυτά τα τροπικά κατσαρίδες χρειάζονται ένα θερμό κλίμα και η θερμοκρασία την ημέρα μπορεί να διατηρηθεί στο 85-95;F. Ο κατσαρίδες αναπαράγονται σε θερμοκρασίες υψηλότερες από 85;F. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει την άφθονη θερμοκρασία που θέλετε να αναπαράγονται κατσαρίδες.

Διαλέξτε το κατσαρίδες απαλά γύρω από την περιοχή του θώρακα. Αυτά Μαδαγασκάρη σφύριγμα κατσαρίδες έχουν έχουν πόδια με κολλώδη μαξιλάρια και τα άγκιστρα που λαβή σφιχτά. Έτσι, φροντίστε να μην τραβάτε τις κατσαρίδες έξω να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημία στο έντομο. Αν παρατηρήσετε μικροσκοπικό ανοιχτόχρωμο έντομα με τα πόδια στο roach σας, αυτό σημαίνει ότι οι Μαδαγασκάρη σφύριγμα κατσαρίδες σας μολυνθεί με ακάρεα. Αυτά τα ακάρεα δεν βλάπτουν τον άνθρωπο ή ζουν στον άνθρωπο. Έτσι, αν έχετε παρατηρήσει, όπως ακάρεα, απλά επιλέξτε την κατσαρίδα επάνω και τον έβαλε σε μια σακούλα αλεύρι. Ανακινήστε την τσάντα, αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα ακάρεα πέφτοντας από τις κατσαρίδες.

Μάθετε περισσότερα για το πώς να αυξήσουν και φυλή γρύλοι.

Μαδαγασκάρη σφύριγμα κατσαρίδες ως κατοικίδια? Μαδαγασκάρη κατσαρίδες σφύριγμα μπορεί να αποδειχθούν τα μεγάλα κατοικίδια ζώα. Σε αντίθεση με τις άλλες κατσαρίδες, Μαδαγασκάρη σφύριγμα κατσαρίδες δεν μολύνουν τα ανθρώπινα ενδιαιτήματα και δεν είναι παράσιτα. Μπορούν να επιβιώσουν στις ζούγκλα ορόφους κρύβονται κάτω από τα φύλλα, κορμούς και πέτρες. Είναι ενεργοί κατά τη διάρκεια της νύχτας καθώς αυτά είναι νυκτόβια πλάσματα. Αυτές οι οδοκαθαριστές δεν δαγκώνουν και εύκολο στη φροντίδα για το κατοικίδιο ζώο. Σιγά-σιγά τα πόδια στο χέρι σας και δεν σας βλάψει με οποιονδήποτε τρόπο. Μπορείτε να εκπαιδεύσετε ακόμα roach σου να τρέχει σε ένα λαβύρινθο ή βήμα σε ένα μοχλό. Κατά τη διάρκεια της ενεργού περιόδου, χρησιμοποιήστε τα τρόφιμα ή νερό και να τον εκπαιδεύσει να κάνει τέτοια απλά τεχνάσματα.

Αυτά τα εξωτικά παράσιτα δεν είναι παρόμοιο τρόπο με τα άλλα μέλη του είδους τους. Οι κατσαρίδες θεωρούνται ότι είναι τα πιο πρωτόγονα πλάσματα της λέξης. Δεν έχουν αλλάξει πολλά σε πάνω από 250 εκατομμύρια χρόνια. Οι Μαδαγασκάρη σφύριγμα κατσαρίδες είναι σημαντικό θρεπτικό συστατικό ανακυκλωτές της Μαδαγασκάρης δασών. Έτσι την επόμενη σας ευκαιρία σε μια Μαδαγασκάρη σφύριγμα κατσαρίδες, δεν ανησυχώ, προσπαθήστε να ξεχωρίσω μία στο χέρι σας, αντί!