Press "Enter" to skip to content


Η ιρλανδική Red Setter

Μόλις χρησιμοποιηθεί ως ένα σκυλί όπλο, η ιρλανδική Red setter είναι τώρα γνωστή όχι μόνο για τις ικανότητες κυνηγιού του, αλλά και για τη μεγάλη ιδιοσυγκρασία του και την ιδιότητά του ως οικογενειακό κατοικίδιο ζώο. Από το Σέττερ ομάδα, η ιρλανδική Red Setter είναι γνωστό ως το παλαιότερο, που ήταν ζωντανοί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από την Gordon και τα Αγγλικά setters. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η ιρλανδική setter είναι από την Ιρλανδία, νομίζουν ότι η ιρλανδική Σέττερ αναπτύχθηκε από τον καθορισμό σπανιέλ και της Σκωτίας setter.but φυσικά, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι και δεν θα υπάρξει ποτέ. Αυτή ήταν μια φυλή που γεννήθηκαν και εκτράφηκαν σε κυνήγι, έχουν άριστη μύτη! Το μόνο πρόβλημα που έχει περικοπεί κατά τη διάρκεια των ετών υπήρξε η παιχνιδιάρικο διασκέδαση αγαπώντας τη φύση του ζώου.

Η πρώτη επίσημη λέσχη της φυλής για το ιρλανδικό Σέττερ ιδρύθηκε το 1882, ιδρύθηκε στο Δουβλίνο? πίσω σε εκείνες τις ημέρες, θα μπορούσατε ακόμα να βρείτε το λευκό και μερικές φορές ακόμη και το μαύρο στα χέρια των νικητών show, κάτι που είχε κληρονομήσει από τα ξαδέρφια του Red Setter είναι: Γοργόνας Σέττερ και το Κόκκινο και λευκό Σέττερ. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πολύ πιθανό να δούμε στο σκυλί δείχνει αυτές τις μέρες.

Αυτό είναι μια φυλή που αγαπά την ανεξαρτησία της, οπότε αν θέλετε ποτέ το σκυλί σας για να έρθει πίσω σε σας όταν παίρνει έξω, νωρίς εκπαίδευση στην υπακοή είναι ένα must για αυτήν την φυλή? είναι αποσπώνται εύκολα και τόσο ενθουσιώδης ότι απλά δεν μπορεί να έρθει πίσω. Σκληρή προπόνηση δεν συνιστάται με την Red Setter λόγω των ευαίσθητων natures.you τους θα μπορούσε να αφήσει ένα σημάδι για τις ψυχές τους, που ποτέ δεν θα βγει? κανείς δεν θέλει ένα σκυλί που cowers στη γωνία όταν ο ιδιοκτήτης του, παίρνει πάρα πολύ κοντά και αυτό είναι ακριβώς τι θα συμβεί εάν χρησιμοποιούνται σκληρές μέθοδοι εκπαίδευσης.

Αυτό είναι ένα σκυλί που αργεί να ωριμάσει σε μια φυσική και διανοητική έννοια, έτσι ώστε ακόμη και αν είναι πεισματάρης και έξυπνος, δεν θα πρέπει να πιεστεί να κάνει πάρα πολύ πριν να είναι έτοιμα. Η Red Setter είναι ένα παιχνιδιάρικο φυλή που είναι γνωστή για την ευτυχής στάση της και τη χαρά της για living.this είναι ένα σκυλί που θα πέθαινε μάλλον αν δεν κατάφερα να παίξει και η ίδια τρέχει στο θάνατο κάθε day.out απ ‘όλα, τις φυλές setter η Red Setter είναι το ένα το έχει το πιο αντοχής.

Αυτό είναι μια φυλή που αγαπά τα παιδιά και την ανθρώπινη συντροφιά? παίρνουν μαζί εξαιρετικό με άλλα σκυλιά. Στοργικός και προσοχή αγάπης, ο Ερυθρός Σέττερ δεν είναι ο σκύλος να έχει, αν ζείτε σε ένα διαμέρισμα ή αν δεν είστε πρόθυμοι να το δώσει την απαραίτητη άσκηση που χρειάζεται κάθε day.like κάθε ράτσα του σκύλου, όταν βαριέται, θα γίνουν καταστροφική, εάν δεν υπάρχει καμία άλλη διέξοδος για την ενέργειά τους.? Αυτά τα σκυλιά είναι κάθε άλλο παρά επιθετική, αγαπούν τους ανθρώπους και είναι τρομερό σκυλιά φρουράς και μόνο ΟΚ σκυλιά ρολογιών, με το σωστό είδος του ατόμου που εργάζονται μαζί τους, μπορούν να είναι εκπαιδεύσιμα.

Η ιρλανδική setter ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές της δεκαετίας του 1800? κέρδισε άμεση σχέση από την πλευρά των κυνηγών, λόγω της μεγάλη ικανότητα εργασίας του στον τομέα αυτό. Τότε η ιρλανδική setter δεν ήταν το κόκκινο σκυλί που ξέρουμε σήμερα, η ιρλανδική setter ήταν ένα σκυλί που ήταν τόσο κόκκινο και λευκό, δυστυχώς, η καθαρή κόκκινη ποικιλία ήταν αυτός που προτιμήθηκε στο δαχτυλίδι επίδειξης, ώστε το κόκκινο και το λευκό της Ιρλανδίας setter αργά βγει έξω για να κοντά στην εξαφάνιση. Σήμερα υπάρχουν δύο ποικιλίες του ιρλανδικού setter? υπάρχει η ιρλανδική setter (η Red One) και υπάρχει η Κόκκινη και η Άσπρη ιρλανδική Σέττερ που δεν αναγνωρίζεται από το AKC και, στη συνέχεια, υπάρχει η Red Setter που είναι μια άλλη ιστορία συνολικά. Όλοι επειδή οι άνθρωποι που είχαν για πρώτη φορά αυτό όμορφο σκυλί στα χέρια τους, δεν έχουν την απαραίτητη ευθύνη για την τήρηση και τη διατήρηση της φυλής, όταν για πρώτη φορά από την Ιρλανδία.

Κάθε φορά που ψάχνετε για ένα καθαρής φυλής κουτάβι πάντα αναζητούν ένα δημιουργό που έχει μια καλή φήμη στην περιοχή σας, αυτοί είναι οι άνθρωποι που θα πρέπει να νοιάζονται για τα σκυλιά τους και θα πρέπει να είναι σε θέση να παρέχουν τα πιστοποιητικά υγείας και εγγυάται μαζί με τα κουτάβια τους.