Press "Enter" to skip to content


Η αυστραλιανή Βοοειδή Dog

Η αυστραλιανή Βοοειδή Dog είναι γνωστή με πολλά ονόματα, όπως το Queensland Heeler, το Μπλε Heeler και την Ερυθρά Heeler.these είναι όλα τα ονόματα που δίνονται στην ίδια ράτσα του σκύλου, ένας σκύλος που αναπαρήχθη και αναπτύχθηκε στην Αυστραλία για την οδήγηση και τη λήψη φροντίδα των βοοειδών (εξ ου και το όνομα βοοειδή σκύλου). Αυτά ήταν τα σκυλιά που είχαν αναπτυχθεί για να είναι σε θέση να σκέφτονται για τον εαυτό τους, κάτι που είχε να κάνει θεωρώντας τη δουλειά τους, και ήταν επίσης φυλής να έχουν πολλά αντοχή και energy.this έχει προκαλέσει σε αυτούς που ονομάζεται πεισματάρης, εκ προθέσεως και ενεργητικός.

Αυτά είναι τα σκυλιά ρολογιών πρώτης κατηγορίας, ξέρουν τι τους ανήκει και ξέρουν να κρατούν τους παράξενους ανθρώπους και παράξενα ζώα μακριά.? Πολλοί άνθρωποι δεν φαίνεται να γνωρίζουν ακριβώς πώς ήρθε να είναι ο σκύλος Αυστραλίας Βοοειδή, αν και είναι βέβαιο ότι ήταν μια πραγματική φυλή το 1890? Η αρχή έγινε με την Smithfield, μια φυλή του σκυλιού που χρησιμοποιήθηκε για να αγέλης βοοειδών, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι αυτή η φυλή δάγκωσε τα βοοειδή πάρα πολύ σκληρά. Σε μια προσπάθεια να αλλάξει η κατάσταση, πήραν την Smithfield και εκτράφηκαν επάνω στο Dingo? το αποτέλεσμα που ήρθε με ήταν η Timmins Αποφεύγοντας τα ζόμπι, αυτά τα σκυλιά ήταν λίγο καλύτερα, αλλά ακόμα λίγο τα βοοειδή πάρα πολύ σκληρά.

Σε μια άλλη προσπάθεια να πάρει ένα καλό υπεύθυνη σκυλί που θα μπορούσαν να εξαρτώνται από, ένα είδος ποιμενικού σκύλου ασκήθηκε και εκτρέφονται μέχρι τα Dingo ανακατεύουμε το προκύπτον σκύλος ήταν της αίθουσας Heeler, που ήταν το 1840? τη δεκαετία του 1870 αυτά τα σκυλιά είχαν εκτραφεί μέχρι το Bull Terrier, σε μια προσπάθεια να γίνουν πιο επιθετικοί.

Βλέπεις έναν κύκλο εδώ; Πρώτα προσπαθούν να πάρουν την επιθετικότητα από το σκύλο, τότε θα αναπαραχθούν δεξιά πίσω μέσα!

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένα σκυλί που είχε την επινοητικότητα και την αντοχή, είχε μια μυϊκή κατασκευή και ένα σώμα κατασκευαστεί για να αντέχει ακριβώς για τίποτα, αυτό ήταν ένα σκυλί που θα μπορούσε να θρέψει τον εαυτό του σε ένα παμφάγο διατροφή, όπως τα Dingo, ο Heeler είχε το μεγάλο κεφάλι και σαγόνια του Bull Terrier και την αμμώδη πόδια και τα ένστικτα του άγριου Dingo.

Το Heeler είναι ένα σκυλί που έχει εξαιρετικό ένστικτο της αγέλης, ένα πράγμα γι ‘αυτόν είναι ότι θα καταπνίξει τα τακούνια των βοοειδών? προβλήματα έρχονται όταν προσπαθεί αυτή τη μέθοδο της βοσκής για άλογα και ανθρώπους. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πουν ότι το Δαλματίας χρησιμοποιήθηκε για να προσπαθήσουμε και να ανακουφίσει την κατάσταση αυτή για να τον κάνει πιο λειτουργική με τα άλογα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια, δεν υπάρχει καμία απολύτως Δαλματίας αίματος στο Heeler.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η εντοπίστηκε χρωματισμός που βρίσκεται σε κάποια Μπλε Heelers είναι από τη φυλή που αναμιγνύονται με Δαλματίας αίμα. Η αυστραλιανή Βοοειδή Dog είναι έβοσκε τα σκυλιά στην καρδιά και εξαιτίας αυτού, έχουν πολύ ενεργά σώματα και πολύ δραστήρια μυαλά, που χρειάζονται για μια δουλειά να κάνει ή μέρη και τα μέρη της άσκησης? οι ιδιοκτήτες τους έχουν χρησιμοποιηθεί σε ευκινησία, τους δίδαξε ένα ευρύ φάσμα των κόλπα και βρήκε άλλους τρόπους για να κρατήσει το φίλο τους ευτυχισμένη και απασχολημένος, επειδή όπως και κάθε άλλο σκυλί που βαριέται, ο σκύλος Αυστραλίας Βοοειδή μπορεί να μετατρέψει άτακτος, όταν δεν είναι απασχολημένος.

Όταν η κατάρτιση, είναι μια καλή ιδέα να κάνει τα πράγματα τόσο ενδιαφέρουσα όσο το δυνατόν για το σκυλί γιατί μπορεί να βαρεθείτε της προπόνησης και στη συνέχεια θα πάρει μόνο απογοητευμένοι. Αυτά είναι καλά σκυλιά φρουράς, που είναι δύσπιστοι όσον αφορά τους ξένους και να κάνουν καλά σκυλιά να έχουν περίπου. Όταν πρόκειται για μάσημα, η αυστραλιανή Βοοειδή Dog είναι σαν το Beagle.to παραθέσω το Wikipedia: Η αυστραλιανή Βοοειδή Dog, δίνεται ένα παιχνίδι που θα διαρκέσει ένα άλλο σκυλί για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα καθίσει ευτυχώς κάτω με το αντικείμενο μεταξύ πόδια της και επιδέξια να τεμαχίσει σε μικρά κομμάτια. Μια αυστραλιανή Βοοειδή Dog θα αφαιρέσει το χνούδι από μια μπάλα του τένις και τακτοποιημένα, καθώς θα δέρμα ένα κουνέλι. Κάθε παιχνίδι αριστερά με την αυστραλιανή Βοοειδή Dog πρέπει να είναι εξαιρετικά ισχυρή και αν είναι να διαρκέσει.

Ένα πράγμα που πρέπει να γίνει είναι ότι ο ιδιοκτήτης πρέπει να τον εαυτό καθιερωθεί ως κορυφαίο σκυλί ή αλλιώς η αυστραλιανή Βοοειδή Dog θα λάβει ευχαρίστως τη θέση.

Η αυστραλιανή Βοοειδή Dog είναι ένα μεγάλο σκυλί με πολλή καρδιά, είναι μια φυλή αγαπήθηκε από πολλούς και μισητός από none.he είναι ένας άξιος φίλος!